İstMotoFest 2014 Lansman Partisi

Tarihler: 01 Mart 2014 Cumartesi ~ 01 Mart 2014 Cumartesi 17:00

Yer: Choppers Point

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2014 ~ Mar 1, 2014

Rock müziğin asi kızı Özlem Tekin, 1 Mart'ta Choppers Point İstanbul'da yapılacak İstMotoFest Tanıtım Partisi'nde sahne alıyor.

Özlem Tekin, canlı performansı ile  İstMotoFest kapsamında 1 Mart Cumartesi gecesi Yeşilköy’de Choppers Point İstanbul‘da sahne alıyor. Saat 18:00'da başlayacak muhteşem parti DJ Nikki ve Pega müzik grubunun performansının ardından  Özlem Tekin’in muhteşem müzik şöleni ile gece 01:00 kadar devam edecek. 

1990 yıllarda Türk rock müziğinde öncü olan "Aşk herşeyi affeder mi?" ile ilk büyük çıkışını yapan sanatçı Özlem Tekin “Duvaksız gelin”, “Yar bana varmadı” gibi unutulmaz hitleri ile rock müziğinde her zamanda zirvede kaldı. Özlem Tekin Choppers Point Istanbul’da, son albümü “Kargalar” ile birlikte yeni ve eski albümlerinden oluşan hit şarkıları ile tüm motorseverler ve rock tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yeşilköy'de Dünya Ticaret Merkezi karşısında bulunani metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede WOW Istanbul Hotels & Convention Center'ın işletmesinde yer alan  Choppers Point Istanbul, şık ve farklı atmosferi, leziz yemekleri, keyifli müzikleri ile farklı olmak, yeni lezzetler keşfetmek ve dostlarla eğlenmek isteyenlerin yeni adresi.

Açılış
DJ Nikki: 18:00
Pega: 19:00
DJ Nikki: 21:00
Özlem Tekin: 22:00
DJ Nikki: 00:00
Kapanış: 01:00

http://www.istmotofest.com/

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT