İzzet Öz, ´Hot Kıtır Project´ ile 22 Aralık Çarşamba Blackk’te

Tarihler: 22 Aralık 2010 Çarşamba ~ 22 Aralık 2010 Çarşamba - Saat: 22:30

Yer: Blackk

Nereden Alınır: www.blackk.net/blackk.net/

Adres: Muallim Naci Caddesi No:71 Ortaköy İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 236 72 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2010 ~ Ara 22, 2010

Gece hayatının vazgeçilmez mekanı Blackk’ten geçmiş ve geleceği birleştiren muhteşem bir parti! Müzik dünyasının en önemli isimlerinden İzzet Öz, ilk TV programı “Disco Vision” adını taşıyan performansı ve “Hot Kıtır Project”in özel dans şovları ile 22 Aralık Çarşamba gecesi Blackk’te…

Fey Group bünyesinde bu yıl yedinci sezonuna giren, ev sahipliği yaptığı muhteşem partileri, ağırladığı dünyaca ünlü isimler ile adından sıkça söz ettiren Blackk, yine farklı bir proje ve isimle geceye damgasını vurmaya hazırlanıyor!

Müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olan İzzet Öz’ün 35 yıl önce yaptığı TV’deki ilk programı “Disco Vision” adına taşıyan bu konsept gecede İzzet Öz’e Jeyan, Mine ve İpek’ten oluşan “Hot Kıtır Project” eşlik ediyor. İzzet Öz 70’lerin popüler şarkılarıyla başlayıp performansını “Hot Kıtır Project”in müzikal ve Latin ezgileri eşliğinde muhteşem dans şovuna bırakıyor. “Hot Kıtır Project”in 3 setten oluşan sahne şovlarında değişik kostümleri ve aksesuarları, benzersiz dans şovları ve koreografileriyle üç güçlü sesin yanı sıra görsellikte ön plana çıkıyor.

Her bölümde farklı yıllara ve farklı stillere yer verecek olan İzzet Öz ve “Hot Kıtır Project” ile Blackk, 22 Aralık Çarşamba gecesi eğlence ve müzik dolu olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT