J&B Start a Party

Tarihler: 19 Aralık 2009 Cumartesi ~ 19 Aralık 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 1001 Direk Sarnıcı

Nereden Alınır: startapartyhere.com

Adres: Binbirdirek Mah. İmran Öktem Cad. No:4 Sultanahmet Sultanahmet İstanbul

Telefon: 0212 518 10 01 04 emindivriklioglu@effect.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2009 ~ Ara 19, 2009
Dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B®, “Start A Party” kampanyasıyla beklenmedik yerlerde partiler düzenlemeye yen devam ediyor.
19 Aralık Cumartesi günü J&B’nin Efsanevi Disko Topu, bu kez Turkuazoo’nun büyülü sualtı dünyasında “Start A Party@Underwater” konseptiyle dev akvaryumu bir geceliğine çılgın bir parti mekanına dönüştürüyor.

Tüm dünyada sıra dışı partileri ile efsaneler yaratan J&B yine ses getirecek bir partiye imza atacak. Kapadokya’nın gizemli Aşk Vadisi’nde Boy George’un sahne aldığı partisi dahil olmak üzere inanılmaz partilerle hafızalara kazınan J&B, bu kez parlak disko topunu Türkiye’nin ilk ve tek modern akvaryumu Turkuazoo’ya kuruyor. J&B, sualtı dünyasının büyülü atmosferinde “Start A Party@Underwater“ konseptiyle yılın en etkileyici partisinde Türkiye’nin en iyi particileriyle benzersiz bir eğlenceye imza atacak.

İçinde 10.000’in üzerinde deniz canlısının yaşadığı, dünyanın her yerinden getirilen okyanusların en özel ve egzotik türlerinin bulunduğu akvaryumda, J&B parti atmosferi oluşturulacak. Cam tünellerde üzerinizde dev köpekbalıkları, vatozlar, kaplumbağalar ve ahtapotlar yüzerken J&B’nin eğlence dünyasına dalarak muhteşem J&B kokteyllerinin tadını çıkaracaksınız. Sualtı dünyasının yer yer korkutucu, yer yer merak uyandırıcı ve keşfedilmeyi bekleyen canlılarıyla beraber parti coşkusu sonuna dek bu partide yaşanacak

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT