J. Strauss Ensemble

Tarihler: 26 Aralık 2010 Pazar ~ 26 Aralık 2010 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 40,50 TL , 2. Kategori: 32,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2010 ~ Ara 26, 2010

J. Strauss Ensemble

Johann Strauss Topluluğu, 1985 yılında Bruckner Orchesters Linz’in müzisyenleri tarafından kuruldu.
Viyana Filarmoni Orkestrası’nın dünyaca tanınan "Neujahrskonzert" (Yeni Yıl Konseri) tarzındaki oldukça popüler konserlerinin yanı sıra Strauss ailesinin ve diğer çağdaş bestecilerin eserlerine katkısı olan Domayer castıyla ve bir lider (Stehgeiger) ile yönetilen tipik Strauss tarzında çalmak da topluluğun kendi fikriydi.

Topluluğun repertuarında W.A.Mozart’ın, J. Haydn’ın (Katharinen Dansları), Beethoven’ın (Mödlinger ve 11 Viyana Dansı), F. Schubert’in (Eccosaisen), J. Lanner’in, Kemeter’in, Gebrüder Schramml’ın, J. Fucik’in, A. Dvorak’ın ve Ph. Fahrbach’ın yanısıra Strauss ailesinin tüm eserleri de yer alıyor.

Johann Strauss Topluluğu, Paris, Londra, Monako, Madrid, Roma, Brüksel, Berlin, Zürih, Hamburg, Salzburg, Viyana gibi Avrupa’nın müzik merkezlerinin yanısıra Japonya ve Rusya’da da sahne almakla birlikte, aralarında Monte Carlo Printemps des Arts, Viyana Klangbogen, Wiener Festwochen, Festival der Begegnung’un da bulunduğu çeşitli festivallerde de konserler verdi.

Keman solo sanatçıları Joji Hattori, Aleksey Igudesman (Triology), Russel McGregor ve Alfred Pfleger gibi solistlerle ve Martin Sieghart, Christoph Campestrini, Werner Steinmetz gibi orkestra şefleriyle birlikte çalıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT