Jack Friday

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 03 Haziran 2011 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Divan Kalamış

Nereden Alınır: Divan Kalamış

Adres: Amiral Fahri Korutürk Yat Limanı Kalamış İstanbul Kalamış İstanbul

Telefon: 0216 414 57 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Haz 3, 2011

1800’lü yıllardan bu yana ortaya koyulan karakteriyle, bugün 130’dan fazla ülkede sembol isim haline gelen Jack Daniel’s Tennessee Whiskey; “Jack Friday” ile Cuma gecelerinize eğlence katıyor!

Haftanın yoğun koşuşturmasını keyifli bir Cuma akşamı ile bitirmek isteyen Jack Daniel’s severler 29 Nisan – 03 Haziran tarihleri arasında “Jack Friday”ler ile eğleniyor! Her hafta farklı bir mekanda birbirinden keyifli DJler ve performans ekipleriyle Jack severlerle buluşacak olan “Jack Friday” ile eğlencenin 03 Haziran Cuma akşamındaki durağı Jehan Barbur ile Divan Kalamış!

“Cuma akşamı ne yapsak” derdini ortadan kaldıran ve her hafta heyecanlı bir alternatif sunan Jack Daniel’s, yaz boyunca yepyeni sürprizlerle Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek! Sürprizlerle dolu “Jack Friday” programını Jack Daniel’s Türkiye facebook sayfasından (www.facebook.com/jackdanielsturkiye) takip edebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT