Jacky Terrasson

Tarihler: 21 Ocak 2010 Perşembe ~ 21 Ocak 2010 Perşembe 21.01.2010 saat:: 20.00 - Saat: 20:00

Yer: The Seed

Ücret: 1. Kategori: 115,00 TL (Yemek+Konser)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com Ve The Seed

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan 34467 Istanbul Emirgan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2010 ~ Oca 21, 2010

The Seed’den Cazseverlere Yeni Yıl Armağanı!

DOĞAÇLAMANIN USTASI JACKY TERRASSON the seed’de…

Günümüzde yeni caz standartlarının yaratıcısı olarak kabul edilen ve parlak doğaçlama yeteneği ile dünya çapında bir ün kazanan Jacky Terrasson 21 Ocak 2010’da The Seed’deki solo konserinde İstanbullu cazseverlerle buluşuyor. Sakıp Sabancı Müzesi içinde yer alan The Seed’de gerçekleşecek ve kendi besteleri ile doğaçlamalara yer vereceği “Jacky Terrasson Solo” konserini sanatçı “ tamamen özgür bir proje” olarak değerlendiriyor.

New York Times tarafından “Önümüzdeki 30 yılda Amerika kültürüne büyük etki edecek 30 yaş altındaki 30 sanatçıdan biri olarak nitelendirilen Fransız – Amerikalı caz piyanisti Jacky Terrasson Boston’daki dünyanın en saygın okullarından biri olan Berklee Collage of Music’de eğitim gördü. Thelonious Monk Uluslararası Caz Yarışması birinciliğinin ardından kendine özgü stili ile 1993 yılında caz dünyasının dikkatini çeken sanatçının gerçekleştirdiği albüm kayıtları eleştirmenler tarafından büyük övgü ile karşılandı. New York Times sanatçıyı “gerçek bir dahi” olarak yorumlarken International Herald Tribune gazetesi Jacky Terrasson’un "kendine özgü ritim duygusu ve pianissimodan fortissimoya aralıksız geçişindeki doğaüstü yeteneğini" öven ifadelere yer verdi.

2003 yılında Smile albümü ile Victoires du Jazz ödülünü alan sanatçı 2007 yılında tüm eleştirmenlerden tam not alan ilk solo albümü Mirror’ı gerçekleştirdi. Libération gazetesi, benzersiz bir dinamizm duygusu ile özgünleşen bir dizi etkileyici ses anları sunan Mirror albümü ile Jacky Terrasson’un ince bir ustalığın canavarları olan Herbie Hancock, Keith Jarrett, Ahmad Jamal gibi ancak nadir piyanistlerin yer alabildiği bir dünyaya giriş yaptığını belirtti.

Bugüne kadar on albüm yapan Terrasson’ın iki Grammy adaylığı bulunuyor.

The Seed’de erken bilet alanlar akşam yemeğinde ağırlanıyor....

8 Ocak 2010 tarihine kadar biletlerini alan caz severler konser sonrasındaki akşam yemeğinde The Seed’in konuğu olacaklar…

Sanatsevenleri en iyi şekilde ağırlamayı amaçlayan The Seed’de tüm konuklar içki ikramı ile karşılanıyor ve ikram antraktta da devam ediyor. Ayrıca, muhteşem boğaz manzarası eşliğinde akşam yemeği almak isteyenler için yemekli bilet satışı da var.

Jacky Terrasson konseri için the Seed’in cazseverlere bir sürprizi var: 8 Ocak 2010 tarihine kadar biletlerini alan caz severler konser sonrasındaki akşam yemeğinde The Seed’in konuğu olacaklar…
- 8 Ocak 2010 tarihine kadar satın alınan biletlere yemek ve konser dahildir. Bu tarihten itibaren bilet fiyatları Tam Bilet (Yemek + Konser) 195 TL, Konser bileti 115 TL olacaktır. - Tam bilet yemek ve konsere giriş sağlamaktadır. - 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. - Fotoğraf makinesi ve kamera kullanımı yasaktır. - Konser başladıktan sonra içeri seyirci alınmayacaktır. - Konser 20:00, akşam yemeği 21:30`da başlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT