Jacky Terrasson Trio

Tarihler: 15 Mayıs 2011 Pazar ~ 15 Mayıs 2011 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 56,00 TL - 2. Kategori: 45,00 TL - 3. Kategori: 34,00 TL - 4. Kategori: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2011 ~ May 15, 2011

Tartışmasız biçimde göz alıcı ve doğal…
New York Times

İki Grammy adaylığı, bir özel Thelonious Monk Uluslararası Caz Piyano Yarışması birinciliği… New York Times Magazine Jacky Terrasson`dan "Önümüzdeki 30 yıl içerisinde Amerikan kültürüne büyük etki edecek 30 yaşın altındaki “30 sanatçıdan birisi” şeklinde övgüyle söz eder.

Caz müzikte, sürekli yeniliklerin ve doğaçlamaların peşinde koşan Jacky Terrasson, dünyadaki en önemli okullardan biri olarak gösterilen Berklee College of Music’ten mezun oldu. Jacky Terrasson, 1994`te Blue Note etiketiyle yayınladığı ve kendi ismini taşıyan albümünün Time Magazine tarafından yılın en iyi albümlerinden birisi olarak gösterilmesi ve kendini yeni ölçütlerin yaratıcısı olarak kabul ettirmesi ile birlikte dünya çapında inanılmaz bir üne sahip oldu.

Piyanosu ile özgünlüğünü notalara yansıtan Jacky Terrasson, Thelonious Monk Uluslararası Caz Yarışması’nda da birincilik kazandı ve 2003 yılında da Smile albüm çalışması ile Victoires du Jazz ödülünü aldı. 2007 yılında solo piano albümü Mirror’ı piyasaya çıkaran Jacky Terrasson, 2010 yılında da Jacky Terrasson Trio ile kaydettiği Push albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanatçının Blue Note etiketli sekiz albümü bulunmaktadır.

Bunlardan Stefon Harris ile birlikte çalıştığı "Kindred" Grammy ödülüne aday gösterilmiş, Çok beğenilen "À Paris" albümünden sonra kaydettiği 2002 tarihli “Smile”, International Herald Tribune tarafından yılın en iyi on albüm arasında gösterilmiştir. Terrason Emmanuel Pahud ile birlikte yaptığı "Into The Blue" adlı çalışması ile 2004`de ikinci kez Grammy’e aday gösterilmiştir.

Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
Etkinlik saatinden en az 30 dakika önce salonda olmanız önerilir.
7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT