Jade Jezzebel Jagger - Dan Williams

Tarihler: 07 Mayıs 2009 Perşembe ~ 07 Mayıs 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 75,00 TL - Kapıda: 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall Gişe

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37 - www.thehallistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2009 ~ May 7, 2009
Devrialem.biz Presents THE HALL NEW CELEBRITY DJ SERIES VOL .1 with JADE JAGGER’s JEZEBEL
http://www.myspace.com/jadejaggerpresentsjezebel
http://www.iwantjezebel.com/
Dünya jet sosyetesinin müdavimi olduğu JEZEBEL parti Mick Jagger’ın kızı Jade Jagger’in ev sahipligi ile 7 Mayıs Perşembe gecesi marka iletişim planları ile günümüzün trendlerini birleştirip ortaya öncü ve yenilikçi projeler çıkaran Devrialem.Biz’in önderliginde The Hall’da!

Geçtiğimiz 2 senedir İstanbul gece hayatına yeni bir bakış açısı kazandıran, farklı etkinliklere ve konsept partilere ev sahipliği yapan The Hall, sezonun son ayında Devrialem.biz ile birlikte organize ettiği Devrialem.biz presents The Hall New CELEBRITY DJ Series Vol 1. etkinliği kapsamında 7 Mayıs Perşembe gecesi dünyaca ünlü rock yıldızı Mick Jagger’ın kızı JADE JEZEBEL JAGGER’i ağırlıyor.

Yılın en çok konuşulacak partisi için sadece 150 bilet satışa sunuluyor.
7 mayıs Perşembe the hall’da exclusive bir parti: Jade Jagger presents JEZEBEL!
Moda, sanat, disko ve benzersiz bir müzik markası JEZEBEL, Jade Jagger’ın Ibiza’da ev partilerinde başlayan ve ardından 5000 kişilik dans partilerinde yer alan parti markası… 2008 yazında Ibiza’nın dünyaca ünlü klübü PASHA’nın 500 kişilik salonu sadece JEZEBEL partileri için ayrıldı. House, techno ve elektronik müzik JEZEBEL’in müdavimler yaratmasını sağladı.
Fatboy Slim, 2manyDJs, Tayo, Mylo, Skin, Duran Duran ve Lottie gibi isimler Jezebel ile partilerde sahne alan dünyaca ünlü isimlerden sadece bazıları…
Dünya jet sosyetesinin Londra, İbiza, Berlin, Tokyo, Dubai, Hong Kong, St Tropez, Moskova, New York ve Los Angeles gibi şehirlerde ki unutulmaz JEZEBEL partilerinin müdavimi oldugu bilniyor..
Jade Jagger presents JEZEBEL sezonun unutulmayacak partisi için Devrialem.biz ve The Hall işbirliği ile ISTANBUL’Da! 7 Mayıs Perşembe gecesi Jade Jagger sizin için DJ kabininde ….

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT