Jam Session: Hedonutopia

Jam Session: Hedonutopia

Tarihler: 06 Mart 2020 Cuma ~ 06 Mart 2020 Cuma 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Tam 56.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2020 ~ Mar 6, 2020
Yerli alternatif sahnenin en heyecan verici isimlerinden Hedonutopia, müziğe yansıttıkları hedonist ruh halinin müzikal izdüşümleriyle sahnelere yeni bir soluk getirdi. Radiohead, Dead Can Dance, Sigur Rós, The Cure gibi müzik tarihine yön veren isimleri hatırlatan, rock ve elektronikayı birleştiren, 90’lar shoegaze’ine selam çakan, yerli sahne için özgün bir tarza sahip Hedonutopia, 2008’de İzmir’de kuruldu. 2016’da Radyo Boğaziçi’nin geleneksel yarışması Battle of the Bands’de birincilik ödülünü kazandı. 2016 tarihli ilk albüm ‘Ucube Dizayn’ ve 2017 tarihli ikinci albüm ‘Yarı Cennet’ ile artık profesyonel sularda yüzdüğünü müzik dünyasına ve müzikseverlere gösterdi. Her yıl bir albüm ritmine sadık kalarak, 2018 yılında ‘Yakamoz Sandalı’nı yayımladı. 2019 sonuna yetiştirdikleri ‘Arzu Utopyası’yla kendilerine ‘’Her hayalimizin gerçekleştiği bir adada yaşıyor olsaydık nasıl müzikler yapardık?’’ sorusunun cevabını veren grup, 6 Mart Cuma akşamı saat 22.00’de Salon’a geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT