James Taylor Quartet

Tarihler: 22 Ocak 2010 Cuma ~ 22 Ocak 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 39,00 TL , Masa: 66,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com Ve Babylon Gişesi

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit Istanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2010 ~ Oca 22, 2010

Daha önce yine Babylon`da unutulmaz bir sahne performansı ile müzikseverlerle buluşmuş olan ünlü İngiliz topluluk James Taylor Quartet muhteşem canlı performanslarıyla yeniden Babylon sahnesinde.

1985 yılında Acid Jazz / funk türünde ilk single’ları “Blow Up” ile Herbie Hancock filminin soundtrack’inde yer ve müzik dünyasına hızlı giriş yapan grup kısa zamanda NME’nin gözdesi haline gelmeyi başardı. BBC Radio 1’ın en önemli isimlerinden DJ John Peel’in de desteğinden güç alan grup 1987’de ilk albümleri olan “Mission Impossible”da 60’lı yıllardaki “Alfie”, ”Mrs.Robinson” gibi temaları işleyen yüksek tempolu, punk stili çalışmaya imza attı. “Starsky and Hutch” filminin soundtrack’ine de katkıda bulunan grup yaptıkları çalışmalarla satış rekorları kırdı. Grup canlı performanslarında emprovize sololarla birlikte modern dans ritmini de yakalayabilen kendine özgü bir stil yarattı. 1990’larda acid jazz’ın ön plana çıkmasıyla yön değiştiren grup Soul II Soul, Alison Limerick, Noel McKoy gibi isimlerle çalıştı. Grubun o yıllarda çıkardığı “In The Hand of The Inevitable” albümü acid jazz kategorisinde hala en fazla satış gerçekleştiren çalışmalar arasında yer alıyor. 90’ların sonlarına doğru kendi köklerine dönmeye karar veren James Taylor Quartet, “Whole Lotta Love”, “Dirty Harry” gibi cover parçalarla yeniden listelerde üst sıralara oturdu. Grup aynı zamanda Austin Powers film serisinin ilk soundtrack albümünde yer aldı ve şu ana kadar Tom Jones, Manic Street Preachers ve U2 gibi isimlerle çalıştı. 23 yıl içinde 1000’den fazla performans vermiş olan bu efsanevi İngiliz topluluğuna Babylon’da kulak vermeyi ihmal etmeyin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Masa biletleri sadece balkondaki masalar için mevcuttur.

- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

- Biletix Perakande Satış Noktaları ve Babylon Gişe`de BONUS KART sahiplerine konser biletlerinde %20 indirim verilmektedir.

-Her Bonus kart ile 2 indirimli bilet alınılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT