James

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Ekim 2011 Perşembe 06 Ekim 2011 22:30 - Saat: 22:30

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Vip 87.50 TL - Normal 62.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Refresh The Venue

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi AOS-52 Çömlekci Sokak No: 30, 34396 Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 6, 2011

Manchester’lı efsanevi rock grubu “JAMES”, Avea Escape to Music kapsamında İstanbul’da!

Geçtiğimiz yıl The Charlatans, UNKLE ve birbirinden iddialı dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlayan Avea Escape to Music konserlerinin, Ekim’de başlayacak ikincisinde yine yer yerinden oynayacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Avea Escape To Music Konserleri; 06 Ekim Perşembe, Maslak Refresh the Venue’de, Rock müzik tarihinde farklı bir yere sahip Manchester'lı grup James ile başlıyor. Haziran’da Londra’da Hyde Park’ta solist Tim Booth'un liderliğinde sahne alan efsanevi grup; bugüne kadar birbirinden iddialı 12 albüme imza atarken,dünya genelinde 25 milyondan fazla albüm satışına ulaştı.

6 Ekimde Getting Away With It (http://www.youtube.com/watch?v=06FDqNM6Pec), Laid (http://www.youtube.com/watch?v=Ol-KrTTta4g), Sit Down, Say Something, She's A Star gibi onlarca James hitini hep bir ağızdan söyleyecek rockseverler, unutulmaz bir konser yaşacaklar

İstanbul’da hayranlarıyla buluşmak için gün sayan efsanevi grup James, 2001 yılında resmi olmasa da müziğe ara vermiş ve 2007 yılında yeni bir başlangıç yaparak kariyerine kaldığı yerden devam kararı almıştı.

Biletix’ten satışa sunulan konserler hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.aveakonserleri.com Tüm Avea’lılara biletler %20 indirimli.

James hakkında:
James; 1983 yılında Factory Records'la anlaşma imzalayarak müzikal hayatına başladı ve aynı yıl ilk single'ları olan "Jimone"u piyasaya sürdü.

80'li yılların sonu 90'lı yılların başında Manchester'dan çıkan,yetenekte duygu patlaması yaşayan grup bu özelliği ile benzerlerini geride bırakarak medyanın büyük ilgisini çekti. James için dönüm noktası "Come Home" ve "Sit Down" single'larını piyasaya sürdügü dönem oldu. "Sit Down" İngiltere Müzik Liste'lerinde iki numaraya kadar yükselerek çok büyük bir başarı elde etti.

1993 yılı çıkışlı "Laid" ve aynı adı taşıyan single "Laid"le birlikte Amerika'da da etkisini göstermeye başladı. 1994 yılında Tim Booth, Amerikalı besteci Angelo Badalamenti ile birlikte "Booth And The Bad Angel" adıyla bir albüm çıkaran grup 1997 yılında "Whiplash", 1998’de ise grubun toplama albümü "The Best Of" albümlerini çıkardı. Bir sonraki sene ise grubun "Laid" albümünden sonra ilk kez James'le birlikte çalışan Brian Eno'nun prodüktörlüğünde "Millionares" piyasaya çıktı.

2001 yılının Aralık ayı, İngiltere'de turnede olan James'i tam kadroyla görebilmenin son şansıydı, çünkü grubun solisti Tim Booth, kısa bir süre sonra James'den ayrıldığını açıkladı. 6 sene aradan sonra 2007 yılında grup tekrar bir araya geldi ve 2008 yılında “Hey Ma” albümünü yayımladı. 2010 yılında iki farklı albüm piyasaya süren grup, bugüne dek dünya çapında 25 milyon albüm satarak erişilmesi zor bir başarıya imza atmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT