Jamiroquai

Tarihler: 05 Eylül 2011 Pazartesi ~ 05 Eylül 2011 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: Sahne Önü - 261.00 TL - Ayakta - 108.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2011 ~ Eyl 5, 2011

İngiliz Funk Grubu “Jamiroquai", 05 Eylül’de İstanbul’da!

Kapı Açılış 18:00
Ön Grup Multitap 19:30
Jamiroquai 21:00

Grup ana vatanı olan İngiltere’de istikrarlı bir yol çizerek, dünyanın her yerinde listelerin üst sıralarında yer almayı başardı. 70’lerin müziğini house ritimleriyle birleştirdi. Grup kurulduktan sonra üyelerinde sık sık değişiklikler yaşansa da liderleri Jamiroquai aynı zamanda beste yapan ve şarkı söyleyen Jason Kay hep aynı kaldı. Acid Jazz, Jamiroquai’nın ilk single’ı olan “When You Gonna Learn” ü 1992 yılında piyasaya çıkardı. Single büyük ses getirdi.

93 yılında çıkan “Emergency on Planet Earth” albüm İngiltere listesinde bir numaraya yerleşti. 2.albümleri ile grubun başarısı Avrupa sınırları içinde kalmayarak ünleri Japonya’ya kadar ulaştı. Artık tüm dünya grubun parçaları ile dans ediyordu. 96 yılında “Traveling Without Moving” albümleri çıktı. Bu albüm tüm dünyayı kasıp kavururken klipleri de tüm zamanların en güzel klipleri olarak adlandırılıyor.

“Dynamite” adlı albümleri 2005 senesinde piyasaya çıktı. Albüm İspanya, İtalya, Costa Rica, İskoçya, New York, Los Angeles ve Jamiroquai’a ait olan Buckinghamshire stüdyolarında hazırlandı ve kaydedildi.Jamiroquai, uzun bir aradan sonra, bir kez daha Türkiye’deki hayranları ile buluşacak. Konser 06 Eylül`de Turkcell Kuruçeşme Arena`da. Arena`da.

Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT