Jane Monheit Quartet

Tarihler: 05 Nisan 2011 Salı ~ 05 Nisan 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 50,00 TL, 2. Kategori: 45,00 TL, 3. Kat. Tam: 39,00 TL, İndirimli: 29,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, Levent / İStanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2011 ~ Nis 5, 2011

’’Home’’
Jane Monheit
Vokal
Michael Kanan Klavye
Neal Miner Bas
Rick Montalbano Davul

Kariyerine yirmi yaşında Thelonious Monk Enstitüsü vokal yarışmasında aldığı birincilik ödülüyle başlayan ve on yıllık süreçte olağanüstü şarkılara yaptığı içten ve romantik yorumlarıyla caz ve kabare dünyasının en beğenilen isimlerden biri haline gelen Jane Monheit, Eylül ayında piyasaya çıkan ve caz standartlarının altın çağına methiye niteliği taşıyan "Home" adlı albümünden parçalarla İş Sanat’a konuk oluyor.. Monheit albümüyle ilgili olarak ‘’’Eve dönmek’ ve yapmayı en çok sevdiğim şeyi yapmak istedim yani köklerime döndüm. Benim için eski bir caz standartını söyleyip ona kendi yorumuyla yeni bir hayat vermek, yeni ve farklı bir ışık altında yeni bir seyirciyle buluşturmak gibisi yoktur.’’ diyor. Albümde Tonight You Belong To Me, Everything I’ve Got Belongs To You, I’ll Be Around gibi 12 klasikleşmis caz parçası yer alıyor. Michael Kanan, Neal Miner ve Rick Montalbano gibi enstrümanın zirvesinde müzisyenlerle sahneyi paylaşan Monheit’in, kadife sesi ve hünerli caz vokaliyle seslendirdiği parçalar sizi cazın büyülü dünyasına taşıyacak.

İndirimli biletler: Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası İştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
Grup indirimi: 25 kişi ve üzerine %20 indirim uygulanır. (İndirimli biletler dışında)
Bilet iade: Elde olmayan nedenlerden ötürü etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

İş Sanat’ta Çok Özel İndirim Paketleri
Toplam 24 adet klasik müzik konseri, caz konseri ve dans gösterisinden
5 etkinliğe bilet alan izleyiciler için %10
10 etkinliğe bilet alan izleyiciler için %15
15 etkinliğe bilet alan izleyiciler için %20
20 etkinliğe bilet alan izleyiciler için %25

- İndirimli Biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesinden alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT