Jason Marsalis Vibes Quartet

Jason Marsalis Vibes Quartet

Tarihler: 20 Ekim 2016 Perşembe ~ 20 Ekim 2016 Perşembe 20 Ekim 2016 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Masa - 70.00 TL Ayakta - 40.00 TL Öğrenci - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2016 ~ Eki 20, 2016
Jason Marsalis Vibes Quartet, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 20 Ekim'de Babylon'da...

Davul ve vibrafon sanatçısı Jason Marsalis, New Orleans’ın en ünlü caz ailesi Marsalis’lerin müzisyen çocuklarının en küçüğüdür. Abileri Branford, Wynton ve Delfeayo’ın izinde yürüyen sanatçı, caz piyanisti olan babası Ellis Marsalis’in albümünde ilk kaydını yaptığında 15 yaşındaydı. Bugün 39 yaşında olan Jason Marsalis, aralarında kendi albümlerinin de olduğu 60’ı aşkın caz kaydında yer aldı. Virtüözlüğü kadar besteciliğinin de hayranlıkla izlendiği sanatçının 2013’de çıkardığı son albümü “In a World of Mallets” caz radyolarında 1 numaraya yükselen, Offbeat Caz Dergisi”nin “En İyi Çağdaş Caz Albümü” kategorisinde ödül kazandı. Amerikalı genç müzisyenlerden kurulu ekibiyle sahne alacak Jason Marsalis, konserinde vibrafonu ile öne çıkacak.

Jason Marsalis: Vibrafon
Austin Johnson: Piyano
Will Goble: Kontrbas
David Potter: Davul

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT