Javier Perianes

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 22 Kasım 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Kas 22, 2011

Javier Perianes, Eylül 2011'de Harmonia Mundi etiketiyle piyasaya sürülen Manuel de Falla; Noches en los jardines de Espana başlıklı albümüyle daha şimdiden Classica Magazine dergisinin Ekim ayı için prestijli ödülü olan Choc de Classica Ödülünü almaya hak kazandı...

“Bazı konserler unutulmazdır. İşte Javier Perianes’in dâhiyane ve kusursuz sanatının dinleyicilerin hafızasına kazındığı performanslarının hepsi de bu kapsamdadır.”
El Mundo

“Javier Perianes bir yıldızda olması gereken her türlü meziyete sahip… Sahne aldığı her yerde beklentilerin ötesine geçiyor.”
Scherzo Magazine

1978 doğumlu İspanyol piyanist Javier Perianes, İspanya’nın en heyecan verici genç sanatçısı olarak gösterilmektedir. Başta New York’ta Carnegie Hall, Amsterdam’da Concertgebouw, Londra’da Wigmore Hall, Moskova’da Çaykovski Konservatuarı,ve Şangay Konservatuarında olmak üzere sayısız konserlerin yanısıra birçok festivaldede yer almıştır.

Sayısız ödüle sahip piyanistin aldığı ödül ve yarışmalar arasında, 42. Uluslararası Premio Jaén de Piyano Yarışması’ndaki Birincilik Ödülü ve Altın Madalya; 8. Uluslararası Fundación Jacinto e Inocencio Guerrero Piyano Yarışması’ndaki Birincilik Ödülü ve Lizbon’daki 14. Uluslararası Vianna da Motta Yarışması’nda elde ettiği ödül sayılabilir.

Ludwig van Beethoven ve Manuel de Falla


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT