Jay Jay Johanson Ghetto Sahnesinde

Tarihler: 06 Şubat 2010 Cumartesi ~ 06 Şubat 2010 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Ghetto Beyoğlu

Ücret: Bilet kapıda 50 TL Öğrenci&Tam: 35/45 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com, Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 230 09 59 – 0212 230 01 59

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2010 ~ Şub 6, 2010
Eğlence dünyasına tüm hızıyla geri dönen Urban Bug, Carlsberg ana sponsorluğunda gerçekleşeçek “Urban Beatz 2” de, merakla beklenen Jay Jay Johanson’ı ağırlıyor. Urban Beatz 2, 6 Şubat’ta Ghetto’da…

Urban Bug’ın resmi internet sitesi olan www.urbanbug.org ‘un portal ve sosyo gibi bölümlerinin yanısıra, web ve mobile cihazlar üzerinde çalışan “Bug Nerede” nin tanıtılacağı, Carlsberg sponsorluğunda Ghetto’da gerçekleşecek olan partide; romantik müziğin İsveçli cool temsilcisi Jay Jay Johanson sahne alacak. Urban Bug’cılara muhteşem bir gece yaşatacak olan Jay Jay Johanson, tüm albümlerinden seçilmiş şarkıların yanı sıra son albümü “Self Portrait” albümündeki şarkılarının da yer aldığı bir repertuarla performans sergileyecek. Jay Jay Johanson’un izleyicilere bu konserindeki en büyük sürprizi ise, değişik bir şekilde yorumlayacağı Frank Sinatra şarkıları olacak. 6 Şubat gecesi konser sonrasında gerçekleşecek after party’de ise Marc Vedo’nun performansı şehir böceklerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Müzik ve eğlencenin buluşma noktası olan “Urban Beatz 2” partisinde tüm kentlilerin iletişim platformu olacak Urban Bug internet sitesi (www.urbanbug.org), yaratıcı sanatçılardan oluşan tasarım ekibi tarafından üretilen ve “Urban Fetish” markası altında toplanan Urban Bug tekstil koleksiyonu ve aksesuarları, vazgeçilmez alternatif aylık kent rehberi “Urban Bug Dergi” şehir böceklerine ulaşacak.

Carlsberg ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan “ Urban Beatz 2 ” partisi tüm yenilikleri ve sürprizleri ile Urban Bug kültürünün ayrıcalıklarını hatırlatmaya devam ediyor.

WWW.İSTANBUL.NET.TR 3 ÜYESİNE "Jay Jay Johanson" KONSERİ İÇİN ÇİFT KİŞİLİK DAVETİYE HEDİYE EDİYOR!

www.istanbul.net.tr davetiye veriyor. DAVETİYENİZİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT