Jay Jay Johanson

Tarihler: 09 Ağustos 2019 Cuma ~ 09 Ağustos 2019 Cuma 09 Ağustos 2019 22:00

Yer: Dio Alaçatı

Ücret: - 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2019 ~ Ağu 9, 2019
Kendine özel bir incelikle janrları eriten, trip-hop, synthpop ve elektronik müziğin yenilikçi birleşiminde yer alan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jay-Jay Johanson,Dio Alaçatı'da...
Jay Jay Johanson

İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jaje Johanson, bilinen sahne ismiyle Jay-Jay Johanson, şarkılarında yavaş yavaş tırmandırdığı downbeat, trip-hop ve electro-pop ritimleri ile adeta film-noir estetiğinde kendine has, imza bir sound yaratmayı başarıyor.

Çok sesli ve çok renkli müziği ile taze kalmayı başaran Johanson, 1996 yılında yayınladığı ilk albümü “Whiskey” ile başladığı profesyonel müzik kariyerinde bugüne kadar 14 stüdyo albümü ve sayısız şarkı yayınladı.

2000 yılında yayınladığı üçüncü albümü Poison ile French pop listelerinde haftalarca ilk beş albüm arasında yer almayı başardı.

Jean-Pierre Ensuque, Robin Guthrie gibi isimlerle iş birlikleri yapan Johanson, çok ses getiren teklisi “Marble House” ile uzun süre gündemi meşgul etti.

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bilet çıktılarınızı veya QR kodlarınızı giriş öncesinde hazır bulundurunuz.- Barkodlu giriş kontrolü yapılacaktır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Ayakta kategorisi konserin ayakta izlenebileceği alanlarını kapsamaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT