Jayden Felder

Tarihler: 11 Eylül 2008 Perşembe ~ 13 Eylül 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 360 İstanbul

Ücret: www.360istanbul.com

Nereden Alınır: 360 İstanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2008 ~ Eyl 13, 2008
Tarzı ve sesiyle herkesi büyüleyen Jayden Felder, 360 İstanbul’da!

Zekası ile yeteneğini ustaca birleştiren ve tüm izleyenlerini büyüleyen Jayden Felder, 04-13 Eylül tarihleri arasında her Perşembe, Cuma ve Cumartesi 360 İstanbul’da sahne alacak.

Müzikteki yetenekleriyle ön plana çıkan Jayden Felder, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiriyor. Genç yaşlardan beri müzikle ilgilenen ve aldığı eğitimlere yeteneğini de ekleyerek kendini geliştiren Jayden, 360 İstanbul’da performans sergilemek için hazırlanıyor. Jayden Felder, 04- 13 Eylül tarihleri arasında her Perşembe, Cuma ve Cumartesi 360 İstanbul’da sahne alacak.

Çok küçük yaşlardan beri müziğin içinde olan Jayden, 14 yaşında R&B ve pop müzik dünyasını keşfetti. Ailesinden gizlice stüdyoda yaptığı kayıtlar ve aldığı eğitim Jayden’ın bir müzik dâhisi olmasını sağladı. Jayden, ilk profesyonel deneyimini Apollo Tiyatrosu’nda yapılan yarışmayı kazanarak elde etti. Bu başarıdan sonra müziğin büyülü dünyasına giren Jayden, klasik müzik, pop/rock, jazz ve R&B tarzlarında kendini geliştirdi.
Jayden Felder, blues müziğin en önemli isimlerinden efsanevi gitar üstadı BB King’in “Müzik dertlerime kanatlar vererek onların uçup gitmelerini sağlıyor.” sözünü kendine parola edindi. Müzikte başarılı olmak için çok çalışan Jayden, Brodway müzikalinde, Los Angeles’taki Fame ve Tomorrow’da sahne aldı. Kendisine Donny Hathaway, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald ve Whitney Houston’ı örnek alan Jayden, şarkı sözü yazarlığı da yapıyor.
Siz de Jayden Felder’ı mükemmel İstanbul manzarası eşliğinde dinlemek istiyorsanız, 360 İstanbul’da yerinizi ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT