JazzExpose: Dilek Sert Erdoğan

Tarihler: 28 Ağustos 2021 Cumartesi ~ 28 Ağustos 2021 Cumartesi 28 Ağustos 2021 20:00

Yer: Ankara CerModern

Ücret: Genel Giriş - 84.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2021 ~ Ağu 28, 2021
Türkiye 'nin en güçlü RnB & Soul vokallerinden Dilek Sert Erdoğan ,28 Ağustos Cumartesi gecesi özel bir konser için Ankara Jazz Trio ile birlikte CerModern sahnesinde dinleyicilerle buluşuyor.

Sanatçıya kontrabasda Murat Ulus, piyanoda Rustam Rahmedov ve davulda Serkan Alagök eşlik edecek...

Etkinlik bistro masa ve yemekli masa düzenindedir. Yemekli masa tercih edenler (0312) 310 00 00/140 numarasından rezervasyon yaptırmaları rica olunur.

- Yemekli masalarda ve grup katılımlarında telefonla rezervasyon yapılması zorunludur.- Etkinlik bistro masa ve yemekli masa düzenindedir. Yemekli masa tercih edenler (0312) 310 00 00/140 numarasından rezervasyon yaptırmaları rica olunur.- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Misafirlerimiz tesis girişlerinde bulunan el antisteptikleriyle ellerini temizledikten sonra içeriye giriş yapabilmektedir. - Masalar arası mesafemiz en az 1,5 metre ve yan yana sandalyelerimizin arası 60 santimetredir. - Her masada el antisteptiği bulunmaktadır. Bulunmaması halinde çalışanlarımızdan lütfen hijyen malzemesi talep ediniz.- Etkinlik Açık Hava'da gerçekleşecektir.- CerModern etkinlik ile ilgili değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT