JazzExpose: Somel Trio

Tarihler: 03 Ağustos 2021 Salı ~ 03 Ağustos 2021 Salı 03 Ağustos 2021 20:00

Yer: Ankara CerModern

Ücret: Genel Giriş - 84.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2021 ~ Ağu 3, 2021
Somel trio amerikan klasikleri ve caz standartlarının yanında soul müzik ve popüler parçaların farklı ve dikkat çekici örneklerini kendi düzenleme anlayışlarıyla birleştirerek geniş yelpazedeki repertuarlarını dengeli ve keyifli bir dağılımla izleyiciye sunuyor.

Somel Trio
Vokal - Can Somel
Piyano/ Bass - Gökhan Somel
Davul - Sefer Can Zor

- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Misafirlerimiz tesis girişlerinde bulunan el antisteptikleriyle ellerini temizledikten sonra içeriye giriş yapabilmektedir. - Masalar arası mesafemiz en az 1,5 metre ve yan yana sandalyelerimizin arası 60 santimetredir. - Her masada el antisteptiği bulunmaktadır. Bulunmaması halinde çalışanlarımızdan lütfen hijyen malzemesi talep ediniz.- Etkinlik Açık Hava'da gerçekleşecektir.- Yemekli masalarda ve grup katılımlarında telefonla rezervasyon yapılması zorunludur.- Etkinlik bistro masa ve yemekli masa düzenindedir. Yemekli masa tercih edenler (0312) 310 00 00/140 numarasından rezervasyon yaptırmaları rica olunur.- CerModern etkinlik ile ilgili değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT