Jehan Barbur 'İçimdeki Türküler'

Jehan Barbur 'İçimdeki Türküler'

Tarihler: 19 Şubat 2020 Çarşamba ~ 19 Şubat 2020 Çarşamba 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: - 121.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2020 ~ Şub 19, 2020

Jehan Barbur "İçimdeki Türküler" ile touche’de!

Bestelerine yol arkadaşlığı yaptığımızda ürettiği müziğe en üst notalarda tutulmamızı sağlayan Jehan Barbur, lisans eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi’nde “Amerikan Kültürü ve Edebiyatı” bölümünde tamamladı. ‘Gidersen’, ‘Leyla’, ‘Biraz Seninle Biraz Kendimle’ gibi parçaların yer aldığı İlk albümü “Uyan”ın prodüktörlüğünü bizzat kendisi üstlenen Barbur, bu albümle birlikte yankısına kulak vermekten korktuğumuz; bir o kadar da hazır olduğumuz düşünce ve duygularımıza mikrofon tutarken, “Hayat”, “Sarı”, tekli çalışması “Kendine Zaman Ver” ve solo albümü “Sizler Hiç Yokken” gibi çalışmalarla bizlerle buluşmaya devam etti.

Barbur 2009’da çıkardığı ilk albümünden itibaren, bir hikaye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdürme gayretinde olup, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinmeyi başardı.

Besteleri ve sözleri bugüne kadar birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda kullanılan Jehan Barbur, 2011 tiyatro sezonunda seyirci ile buluşan Özen Yula’ nın yazıp yönettiği; Yetkin Dikinciler, Sema Keçik, Sinan Tuzcu, Teoman Kumbaracıbaşı, Beste Bereket ve kendisinin de rol aldığı yarı müzikal bir oyun olan  ‘Şems!  Unutma!’ oyununun müziklerini besteledi. Oyun, 11. Direklerarası Tiyatro Seyirci Ödülleri kapsamında ‘En İyi Özgün Müzik’ dalında birincilik ödülüne layık görülürken, Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde, “En İyi Tiyatro Sahne Müziği” dalında üç adaydan biri olarak gösterildi.

Bir hikaye anlatıcısı olarak tanımlayabileceğimiz Barbur yazın hayatına edebiyat dergilerine yazılar yazarak başladı ve günümüze kadar üç kitap yayınlandı.

Kapı Açılış 19:00
Etkinlik Başlangıç 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT