Jehan Barbur

Tarihler: 15 Ekim 2016 Cumartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi 15 Ekim 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2016 ~ Eki 15, 2016
Jehan Barbur, son albümü "Sizler Hiç Yokken" ile Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde...

2009 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği ilk albümü Uyan'ın ardından, 2010'da "Hayat", 2012'de "Sarı" albümlerni çıkaran Jehan Barbur'un dördüncü solo albümü "Sizler Hiç Yokken", 2014'ün Eylül ayında raflardaki yerini aldı. Albümlerinde ortak çalışmalar bulunmasına rağmen, çoğunlukla kendi söz ve bestelerine yer veren Barbur, tüm albümlerinin prodüktörlüğünü de üstlendi. 2009'da çıkardığı ilk albümünden itibaren, bir hikaye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdürme gayretinde olup, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi.

Sanatçının şarkıları ve sözleri bugüne kadar birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda kullanıldı. 2011 tiyatro sezonunda seyirci ile buluşan Özen Yula'nın yazıp yönettiği; Yetkin Dikinciler, Sema Keçik, Sinan Tuzcu, Teoman Kumbaracıbaşı, Beste Bereket ve kendisinin de rol aldığı yarı müzikal bir oyun olan "Şems! Unutma!" oyununun müziklerini besteledi, düzenlemelerini de Cenk Erdoğan ile birlikte yaptı. Oyun, 11. Direklerarası Tiyatro Seyirci Ödülleri kapsamında "En İyi Özgün Müzik" dalında birincilik ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda yine "Şems! Unutma!" adlı tiyatro oyunu ile Jehan Barbur, 2012 yılında Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, "En İyi Tiyatro Sahne Müziği" dalında üç adaydan biri olarak gösterildi.

2011'de gösterime giren Ümit Ünal'ın yazıp yönettiği "Nar" adlı filmde Jehan Barbur, 2011 Yeşilçam Film Akademisi Ödülleri (YEFA) kapsamında bu filmde seslendirdiği; sözü Ümit Ünal'a müziği Selim Demirdelen'e ait olan "Nar Taneleri" adlı şarkı ile "En İyi Film Şarkısı" dalında Selim Demirdelen ile birlikte ödülü paylaştı. 

2012 yılının Mart ayında vizyona giren Ali Vatansever’in yönettiği "El Yazısı" adlı filmde, sözü-müziği Nadir Göktürk'e ait "Aşk Bitti" adlı parçayı seslendiren Barbur, Behzat Ç dizisinin 2012 sezon finalindeki "Seni Seviyorum" adlı parçasına, dizinin final sahnesinde yer verildi.Barbur, kendi albümleri dışında birçok toplama albümde, film ve dizi müzikleri albümlerinde ve farklı müzisyenlerin solo albümlerinde konuk sanatçı olarak da yer aldı. Son olarak 2014 yılının sonbaharında Ada Müzik’ten  yayınlanacak olan Fırat Tanış’ın "İblis" adlı albümünün prodüktörlüğünü üstlendi.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT