Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Tarihler: 06 Ağustos 2019 Salı ~ 06 Ağustos 2019 Salı 06 Ağustos 2019 20:30

Yer: Regnum Carya Golf & Spa Resort

Ücret: Genel Satış - 7000.00 TL Genel Satış - 4000.00 TL - TÜKENDİ Normal Dönem - 3000.00 TL - TÜKENDİ Avantajlı Dönem - 2000.00 TL - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Telefon: (0242) 710 34 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2019 ~ Ağu 6, 2019
Regnum Carya, Regnum Live Concert kapsamında tüm dünyanın hayranı olduğu efsane isim Jennifer Lopez’i ağırlayacak.

Türkiye’deki ilk konserini 2012 yılında veren JLO, uzun bir aradan sonra 6 Ağustos gecesi Regnum sahnesinde unutulmaz bir Türkiye konserine daha imza atacak. Dünya starı JLO, On The Floor, Aint It Funny, Love Don’t Cost a Thing gibi sayısız hit olmuş şarkılarının yanı sıra, ft.French Montana’yla gerçekleştirdiği yepyeni single’ı Medicine’ı da seslendirecek. JLO dinleyenlerine nefes kesen sahne sürprizleriyle dolu bir konser keyfi yaşatacak.

- Belirtilen saat Regnum Carya Hotel ana kapı giriş saatidir,  bu saatten önce giriş yapılamamaktadır.- Konser Başlama Saati 22:00- Bu bilet etkinliğe katılım hakkı sağlamaz. Etkinliğe katılım sağlamak  için 0 242 710 34 34 no'lu telefondan veya concierge@regnumhotels.com elektronik posta adresinden Concierge ile iletişime geçerek rezervasyon  yapmanız gerekmektedir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin  refakatinde katılabilirler.- Rezervasyon yapılmadığı takdirde etkinliğe katılım sağlanamamaktadır.- Etkinlik girişinde misafirlerimize verilecek olan bilekliğin etkinlik sonuna kadar çıkartılmaması gerekmektedir.- Bilet fiyatına konser alanında servis edilecek içecekler dahildir.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.   - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT