Jennifer Lopez

Tarihler: 16 Kasım 2012 Cuma ~ 16 Kasım 2012 Cuma 21:00

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: VIP Sahne Önü - Tam: 475.00 TL Bonus İnidirimli: 385.50 TL Platinum Sahaiçi - Tam: 370.00 TL Bonus İndirimli: 300.00 TL Bronze - Tam: 98.00 TL Bonus İnidirmli: 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ülker Sports Arena Gişe

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad.Menekşe Sok. Yeni Sahra, Ataşehir. Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 687-21-00

Paylaş:

4 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 16, 2012 ~ Kas 16, 2012

Jennifer Lopez 16 Kasım’da İstanbul’a geliyor!

Müzikseverleri şaşırtmaya devam eden Bonus, büyük ses getirecek bir organizasyonun müjdesini veriyor: Jennifer Lopez 16 Kasım’da İstanbul’a geliyor! Ünlü popstar, geçen ay Panama’da başlayan “Dance Again” turnesi kapsamında Ülker Sports Arena’da sahne alacak. Her yaştan milyonlarca hayranı olan Lopez, konserde, dünya listelerinde uzun süre ilk sırada kalan “On The Floor” şarkısının yer aldığı “Love” albümünün yanı sıra, sevilen hit parçalarını da seslendirecek.

Bonus sponsorluğunda düzenlenecek konserde, Lopez’in sunacağı görkemli sahne şovu büyük yankı uyandıracak. Yeni lanse ettiği interaktif web sitesi üzerinden sevenlerini sahne arkası görüntülerini izlemeye çağıran Lopez, hayranlarına, konser bileti kazanma, özel röportaj ve resimlerine ulaşma şansı sunacak. Bonus Card müşterileri, 6 Ağustos Pazartesi günü satışa çıkacak konser biletlerini, ön satış fırsatıyla, 1-5 Ağustos tarihleri arasında %20 indirimli olarak alabilecek. Müzik kariyeri boyunca 7 albüm çıkaran Jennifer Lopez’in satışları, 1999 yılındaki parlak çıkışından bu yana dünya çapında 55 milyona ulaştı.

2001 yılında rol aldığı ve Amerika’da en çok izlenen film olan “The Wedding Planner” ile büyük bir başarı elde eden popstar, aynı yıl “J. Lo” albümüyle Billboard Top 200 listesinde ilk sıraya yerleşti.

- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 20 indirim uygulanmaktadır.
- VIP Sahne Önü ve Platinum Saha İçi kategorileri ayaktadır. Diğer kategoriler tribündedir.
- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.
- Kapı açılış 19:00 Konser 21:00
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
- Satın alınan biletler promosyon amaçlı kullanılamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

bekle benı :D
elimde iki adet silver tribune bileti var ve cok uygun fiyata veriyorum. 05432193511
Keşke orada olabilseydim keşke konserine gelemedim ama size o kadar çok hayranım ki bilemessiniz burada da küçük bir hayranınız var ..................... (BüşrA)
sizi çok seviyorum ama bilet çok pahalı o yüzden gelemiyicem sevgilerle..
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT