Jens Lekman

Jens Lekman

Tarihler: 09 Eylül 2017 Cumartesi ~ 09 Eylül 2017 Cumartesi 09 Eylül 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 2. Dönem - 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2017 ~ Eyl 9, 2017
Bir benzerini bulamayacağınız IQ’su yüksek şarkı sözleriyle İsveç’in soğuğunu tropikal iklime çeviren indie pop harikası Jens Lekman, 8-9 Eylül’de Garaj’a geliyor!

- Aşk acısına güleceğimizi kim bilebilirdi ki?

2004'te yayınlanan ilk albüm When I Said I Wanted to Be Your Dog’la aşk acısına gülme süreci başladı. İsveç’le ve İsveçlilik’le özdeşleştirdiğimiz huzur ve naifliğin her saniyesine işlediği şarkı sözleri, bugüne kadar benzerine rastlamadığımız bir şarkıcı-şarkı sözü yazarını hayatımıza soktu.

- Yalnız değilsin Jens

Sahnede genellikle yalnızlığı seçen, tek başına grup kimliğiyle yüzlerce-binlerce kişiye yıllar sonra bile anlatılacak hikayelerle dolu performanslar sunan Jens Lekman’ı bu sefer sadece siz değil, grup üyeleri de yalnız bırakmayacak. Çünkü Jens Lekman, Türkiye’de ilk kez grubuyla sahne alacak.

- Jens Lekman’ın böylesi... 

Night Falls Over Kortedala, I Know What Love Isn't, araya sıkışan EP’ler derken 2012’den beri albüm yayınlamayan Jens Lekman, bu yılın Şubat ayında yayınlanan yeni albümü Life Will See You Now’la kariyerindeki en iyi albüme imza attı.

Depeche Mode, The Rapture, Goldfrapp, The Chemical Brothers, M83, Tracey Thorn ve Gwen Stefani’yle yolu kesişen ünlü İngiliz prodüktör Ewan Pearson’ın varlığıyla dünyanın en tatlı disco’sunun başrolünde Jens Lekman var.

The Guardian’dan kocaman bir 5 yıldız alan, The Atlantic’in A4’lerce bir makaleyle öve öve bitiremediği, Pitchfork’un 8 puanı apolet olarak yapıştırdığı, sadece Everything but the Girl'ün değil, pop tarihinin en önemli kadın vokallerinden Tracey Thorn’u konuk sanatçı olarak karşımıza çıkaran Life Will See You Know hakkında söylenecek çok şey var.

- Sonuç

Zamanımızın en yaratıcı şarkıcı-şarkı sözü yazarlarından pek sevgili İsveçli Jens Lekman’ı kariyerinin zirvesinde, Türkiye’de ilk kez grubuyla beraber sahne alacağı 8-9 Eylül’de Garaj’da izlemek için birden çok sebep var.

Aşkın en eğlenceli, en ironik, en Jens Lekman haliyle iki gece üst üste dans etmek için bekleniyorsun!

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT