Jerfi Aji

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 15 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 15, 2011

Jerfi Aji, piyano

1976 yılında İstanbul’da doğdu. 1998 yılında İTÜ Makina Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitimine Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde devam etti ve 2002 yılında yüksek lisans diploması aldı. Piyanoya 5 yaşında Zeynep Aksoy Eğilmez’den aldığı özel derslerle başlayan Jerfi Aji, çalışmalarına Hülya Ardıç ile devam etti. 1999 yılında İTÜ Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi’ne (MİAM) girerek bu okul çerçevesinde piyano çalışmalarını Devlet Sanatçısı Ayşegül Sarıca ile sürdürdü ve 2001 yılında yüksek lisansını tamamladı. 2006 yılında Johns Hopkins Üniversitesi Peabody Konservatuarı’na kabul edilen Aji, piyano icrası alanında doktora çalışmalarını Marian Hahn ile tamamlayarak 2011 yılında doktora derecesi ile (DMA) mezun oldu.

Jerfi Aji, yurtiçinde ve ABD’de çeşitli kültür merkezlerinde verdiği solo ve oda müziği konserlerinin yanısıra orkestra eşliğinde ilk konserini 2002 yılında Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile vermiştir. Aji, aralarında Thomas Hecht, Dimitry Rachmanov, Angela Cheng ve Ali Darmar’ın da bulunduğu birçok ünlü piyanist ve pedagog ile çalışma fırsatı bulmuştur. Leon Fleisher, Murray Perahia ve Jerome Rose’un ustalık sınıflarında çalan sanatçı, 2005 yılında New York’ta düzenlenen “International Keyboard Institute and Festival”e ve Muncie, Indiana’da düzenlenen ARIA Uluslararası Yaz Akademisi’ne katılmıştır.

Jerfi Aji 2011 yılında, Peabody Konservatuarı tarafından piyano alanında verilen Frances M. Wentz Turner Anma Ödülü’ne layık görülmüştür. Bu kurumda öğrenciliği sırasında Opera Eşlikçiliği (Korrepetisyon) alanında çalışma bursu kazanmıştır. Jerfi Aji, halen İTÜ MİAM’da uzman olarak çalışmaktadır.

Program: J.Adams, Schumann, Alican Çamcı, Liszt, Chopin

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT