Jessica 6

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 56,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Otto - Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009
Yılbaşı Gecesi için Hareketli Geri Sayım:
Jessica 6, Otto Santral’de

Dans müziği tutkunlarının gözdesi olan Jessica 6, 31 Aralık Perşembe Yılbaşı gecesi Carlsberg Sponsorluğu’nda Otto Santral sahnesinde yerini alacak.

2009’un en çok gelecek vadeden çıkışlarından birini yapan Jessica 6, 31 Aralık Perşembe Yılbaşı gecesi Otto Santral’de sahne alacak. Nomi Ruiz, Andrew Raposo ve Morgan Wiley’den oluşan grup, zengin müzikal altyapısıyla şimdiden disko tutkunlarının gözdesi olmaya başardı. Eylül ayında İstanbul Bienali dahilinde Les Ottomans otelde bir konser veren Jessica 6’nın bir sonraki konseri merakla bekleniyordu. Carlsberg’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserin kapıları 23.00’te açılıyor.

Jessica 6 hakkında:

İlk single’ları “Fun Girl” ile parlayan Jessica 6, kısa sürede Inner City ve FACT gibi müzik dergilerinin övgüyle bahsettiği isimlerden biri haline geldi. Düşük tempolu, kasvetli bir disko tarzı olarak nitelendirilen “Fun Girl”, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi topladı.

Grup üyeleri Nomi, Morgan ve Andrew, 2008 yılında New York dans müziğinin en beğenilen gruplarından Hercules and Love Affair’de karşılaştılar. Uzun bir dünya turundan sonra, sahnede paylaştıkları enerjiyi kendi müziklerini yaratmak için kullanmaya ve yola beraber devam etmeye karar verdiler. Üçü de gruptan ayrıldı ve 1976 Michael Anderson filmi karakteri olan Jessica 6’in adını alarak yeniden biraraya geldiler.

Vokalist Nomi Ruiz, Brooklyn’de doğup büyüdü. Çocukluğundan beri müzik dünyasında olmayı hayal ediyordu. Gençlik yıllarında güncel müzik akımlarını değiştirmeye yönelik çeşitli sanatçı gruplarına katıldı. 2005’te sokak hip-hopundan örneklerin olduğu ilk albümü ‘Lost in Lust’ı çıkardı. Albümün başarısı, ona Debbie Harry, Antony & The Johnsons ve Cocorosie gibi isimlerde dünya çapında turnelere çıkma fırsatı sağladı. Hercules & Love Affair’deki vokal performansı ile müzik dünyasının dikkati çeken Nomi Ruiz, İngiliz The Guardian tarafından “geleceğin pop ikonu” olarak nitelendirildi.

Andrew Raposo ve Morgan Wiley, 2004 yılında Automato grubunda çalarken tanıştılar. LCD Soundsystem ve Hercules and Love Affair’deki kayıtları ve sahne performansları ile dikkati çeken ikili, bu yıl içinde Massive Attack’in yeni albümünün kayıtlarında Tim Goldsworthy ile birlikte çalıştı.
Şimdilerde “Fun Girls” isimli EP albümün prodüksiyonu ve klip çekimleriyle meşgul olan Jessica 6 üyeleri, 2010 yılının bahar aylarında çıkacak full albümlerinin müjdesini veriyor.

http://www.jessica6music.com/
http://www.myspace.com/jessicasix

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT