Ji Liu Piyano Resitali

Ji Liu Piyano Resitali

Tarihler: 08 Aralık 2016 Perşembe ~ 08 Aralık 2016 Perşembe 08 Aralık 2016 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 53.50 TL 60 yaş üstü bilet - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2016 ~ Ara 8, 2016
Ji Liu Piyano Resitali, 8 Aralık'ta CRR Konser Salonu'nda gerçekleşecek.

Program

Jean-Philippe Rameau  Gavot ve 6 Varyasyon, La Minör
L.V. Beethoven  Appassionata, Fa Minör Sonat No. 23, Op.57
F. Chopin  8 Vals
C. Saint-Saens  Ölülerin Dansı (Danse Macabre)

Guardian tarafından “Harika çocuk” ve ClassicalSource.com tarafından “Büyük bir yetenek” olarak tanımlanan Ji Liu, dünya çapında saygın bir dinleyici kitlesi yaratmış ve albümleriyle klasik müzik listelerin en üst sıralarına yerleşmiştir. 

2014 yılında 23 yaşındayken çıkardığı ilk albümü “Piano Reflections”ın prodüktörlüğünü ödüllü Andrew Cornall üstlenmiş ve Classic FM / Universal Music etiketleriyle çıkmıştır. Albüm çıktığı andan itibaren Birleşik Krallık listelerinde birinci sıraya yerleşmiş ve 2014 yılının en çok satan klasik müzik albümü başarısını yakalamıştır. Devamında ise 2015 yılında Çin Müzik Ödülleri’nde “Yılın en iyi klasik müzik albümü” dalında aday olmuştur. İlk albümün başarısını ise 2015 yılında “Piano Encores” ve “Pure Chopin” adını taşıyan ve yine listelerin üst sıralarına ulaşan iki albüm ile devam ettirmiştir. Solist olarak bu zamana dek Royal Albert Hall, Royal Festival Hall, Queen Elizabeth Hall, Wigmore Hall, Barbican Centre, St. John's Smith Square, Concertgebouw, Salle Garnier Opéra de Monte-Carlo, Shanghai Concert Hall gibi dünyanın en saygın konser salonlarında konser vermiş ve önemli festivallerde yer almıştır. Geçtiğimiz sezon ise, Royal Festival Hall’da Philharmonia Orchestra ile Schumann ve Beethoven piyano konçertoları ve Royal Albert Hall’da gerçekleşen ve tüm biletleri tükenen konserde Rachmaninoff 2. Piyano Konçertos'unu seslendirmiştir. Ji Liu ayrıca Liverpool Philharmonic Hall’un 2015/2016 sezonunun açılış konserinde solist olarak Liverpool Filarmoni Orkestrası ile konser vermiştir. 2016 yılında Royal Festival Hall’a Mozart Piyano Konçertosu K.467 ile etkileyici bir dönüş yapan sanatçıya, konserde Mozart Festival Orkestrası eşlik etmiştir. Aynı yıl “Pure Chopin” albümü ile Birleşik Krallığın önde gelen beş şehrini kapsayan bir tur gerçekleştirmiştir. Son derece yaratıcı bir sanatçı olma özelliğini, Bach’ın Goldberg Varyasyonları’ndan, Ligeti’nin Piyano Etütlerine hatta "Skyfall" filminin müziğine yaptığı uyarlamaya uzanan nadir ve engin müzik kapasitesiyle gözler önüne sermektedir. Ji Liu’nun yeni arayışlara açık olan müzik tutkusu günümüzün en önemli bestecileriyle yolunu kesişmesini de sağlamıştır. 2016 yılında Ludovico Einaudi’nin Yeni Piyano Konçertosu'nun Dünya İlk Seslendirilişini şef Damian Lorio ve Liverpool Filarmoni Orkestrası eşliğinde Liverpool Philharmonic Hall’da seslendirmiştir. Ji Liu, Çin’de dünyaya gelmiştir. Henüz 3 yaşındayken müzikal eğitimine başlamıştır. 13 yaşına geldiğinde ise kariyerinin dönüm noktası olan Carnegie Hall’da gerçekleştirdiği performansla ilk uluslararası ödülünü kazanmıştır. İlk olarak Shanghai Konservetuarı'nda piyano ve orkestra şefliği eğitimi almış daha sonra eğitimini Dmitri Bashkirov altında Madrid’te devam ettirmiştir. 2013 yılında Royal Academy of Music’ta Master’ını tamamlamıştır. Klasik müziğin herkes için olduğuna inanan Ji Liu’nın tek hayali ise klasik müziğin daha büyük kitlelere ulaşmasını ve popüler olmasını sağlamaktır.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT