Jiri Barta & Terezie Fialova

Jiri Barta & Terezie Fialova

Tarihler: 12 Ağustos 2021 Perşembe ~ 12 Ağustos 2021 Perşembe 12 Ağustos 2021 20:30

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras

Ücret: 1. Kategori - 264.00 TL2. Kategori - 209.00 TL3. Kategori - 154.00 TL (2 kişilik koltuklar tükendi)4. Kategori (Öğrenci) - 88.00 TL - Tükendi - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2021 ~ Ağu 12, 2021
Jiri Barta & Terezie Fialova Viyolonsel Piyano Resitali 12 Ağustos'ta Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras'ta.

Çek asıllı besteciler Dvorak ve Janacek’in en güzel eserlerinden oluşan özel bir programla 12 Ağustos’ta Jiri Barta ve Terezie Fialova bizlerle olacak. Açılış konserimizde seyircilerimizin yakından tanıdığı ve sevdiği viyolonsel virtüözü Jiri Barta ve şairane dokunuşlarıyla piyanist Terezie Fialova bu konserde Dvorak Çello Konçertosunu bestecinin orijinal piyano partisyonlarıyla bizlere sunacak.

● A. Dvořák Klid, Viyolonsel ve Piyano için, Op.68 B. 173
● A. Dvořák Rondo Sol minör, op. 94, B. 181
● A. Dvořák Si minör Viyolonsel Konçertosu, Op. 104, B. 191

- Belirtilen saat konser başlangıç saatidir. Kapı açılış saati 19:30'dur.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekâna gelmeden önce, HES kodu alması gerekmektedir. Hayat Eve Sığar uygulaması “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilinir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.- Etkinlik alanı düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.- 7 yaş sınırı vardır, 7 yaş üstü bilete tabidir.- Otopark hizmeti verilmemektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT