Joan as Police Woman - Damned Devot

Joan as Police Woman - Damned Devot

Tarihler: 22 Mart 2018 Perşembe ~ 22 Mart 2018 Perşembe 22 Mart 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik GünüTam 50.00 TLÖğrenci 40.00 TL - Tam - 45.00 TL - Öğrenci - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2018 ~ Mar 22, 2018
İlhamını punk rock, R&B ve Amerikan soul müziğinden alan Amerikalı topluluk Joan As A Police Woman; 22 Mart 2018 Perşembe akşamı Zorlu PSM STUDIO’da!

Kapı Açılış 20:00
Yank: 20:30
Joan as Police Woman: 21:30

Gerçek adı Joan Wassar olan fakat Joan As Police Woman grubuyla tanınan Amerikalı, müzisyen, şarkı yazarı ve yapımcı kendi müziğini "punk rock R&B" ve "American soul music" olarak tanımlıyor.  Hayatındaki en büyük ilham kaynakları arasında da tam da bu senteze uygun olarak soul müziğin usta isimleri Al Green ve Nina Simone’nun yanı sıra Sonic Youth ve Bad Brains’in sert ve deneysel tınıları var. 

Scissor Sisters'tan Lou Reed'e kadar birçok farklı müzisyenle sahne alan Wasser, Connecticut'ta ilkokula devam ederken sekiz yaşında keman çalmaya başladı.  Boston Üniversitesi'nde Yuri Mazurkevich’ten keman eğitimi alan ve Boston Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nda çalan Wassar’ın ufkunun rocka kayması,  Hot Trix ve The Dambuilders gruplarında çalması ile oldu. The Dambuilders ile Amerika genelinde bir başarı elden müzisyen 1997 yılında grubun dağılması ve o zamanki erkek arkadaşı Jeff Buckley’i kaybetmesinin ardından Grifters'dan Dave Shouse ve Buckley’nin eski gitaristi Michael Tighe ile Those Bastard Souls grubunda çaldı. 

Wassar, Sheryl Crow, Hal Willner, Rufus Wainwright ve Antony and the Johnsons gibi çeşitli sanatçılara kemanıyla eşlik etmesinin yanı sıra şarkı yazarlığını da geliştirdi ve 2002’de Joan As Police Woman grubunu kurdu. Grup ilk tekliği My Gurl’ü 2003’te, kendi isimlerini taşıyan ikinci tekliklerini ise 2004 yılında yayınladı. 2006’nın yaz aylarında ise İngiliz plak şirketi Reveal aracılığıyla ilk albümleri Real Life’ı piyasaya sürdüler

Bu albümü 2008 yılında Rufus Wainwright’ın da konuk olarak yer aldığı To Survive izledi.  2011'de The Deep Field için Wasser, Real Life'ın yapımcısı olan Bryce Goggin ile tekrar bir araya geldi ve daha mutlu, daha iyimser bir yaklaşım benimsedi. Bu yükseliş hissi, klasik soul müziğinin keyfini, çoğu insanı mutlu eden pozitif şarkılar aracılığıyla yansıttığı 2014 çıkışlı The Classic albümde de devam etti. 

2016'da yayınlanan Let It Be You'da Wasser,  Brooklyn’li sanatçı Benjamin Lazar Davis ile çalıştı. İkilinin Afrika’ya ayrı ayrı gerçekleştirdikleri geziler aralarındaki bağı güçlendirdi: Wasser, Damon Albarn’ın Africa Express projesinde çalmak için Etiyopya’ya gitmişti, Davis ise bölgenin gelensek müziğini öğrenmek için Batı Afrika’yı ziyaret etmişti.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT