JOHN McLAUGHLIN & The 4th DIMENSION

JOHN McLAUGHLIN & The 4th DIMENSION

Tarihler: 29 Haziran 2022 Çarşamba ~ 29 Haziran 2022 Çarşamba 21:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Aç

Ücret: Sahne Önü - ₺550,00 1. Kategori - ₺450,00 2. Kategori - ₺350,00 3. Kategori - ₺250,00 4. Kategori - ₺200,00 5. Kategori - ₺150,00 6. Kategori - ₺120,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2022 ~ Haz 29, 2022

John McLaughlin için sadece bir gitarist demek büyük haksızlık. O, dünyanın çeşitli coğrafyalarına yayılmış bir müzik kültürünün önde gelen temsilcisi. McLaughlin, Mahavishnu Orkestrası, Santana, Zakir Hussain ve Wayne Shorter’la yaptıkları gibi büyük çeşitlilik gösteren ortak çalışmaları sayesinde gerçek bir müzik üstadı olduğunu kanıtladı. Caz füzyondan metale kadar geniş bir yelpazede gitaristlere ilham kaynağı olan John McLaughlin aynı zamanda Miles Davis’in müzik tarihinde kilometre taşlarından biri sayılan Bitches Brew albümünde de gitarcılığıyla karşımızdaydı. Paco De Lucia ve Al Di Meola ile verdikleri Friday Night in San Francisco konserinin kaydı, 1990’lı yıllardan bu yana en çok dinlenen gitar albümleri arasında yerini koruyor. İstanbul’da yine İKSV etkinliklerinde verdiği pek çok konserle kalpleri kazanan McLaughlin, vakfın 50. yılında yeniden festival sahnesine konuk oluyor. Kariyeri boyunca 3 farklı nesli caz ve rock gitarcılığıyla tanıştıran John McLaughlin’in The 4th Dimension grubu ile müziğin sınırlarını nasıl özgürce zorladığına şahit olmak için tarih 29 Haziran, yer Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu. İstanbul Caz Festivali’nin 2022 Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi Hayati Kafe’ye ise konserden önce ödülü sahnede takdim edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT