Joker

Tarihler: 20 Nisan 2013 Cumartesi ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

Dubstep ve Grime Müziğin En Önemli Temsilcilerinden Joker İlk Kez The Hall’da!

Henüz 16 yaşındayken müzik kariyerine başlayan ve yeni sound’ları ortaya çıkaran Joker, 20 Nisan’da The Hall sahnesinde marifetlerini sergileyecek.

İngiliz DJ ve prodüktör Joker, müzik kariyerine Bristol’deki kulüplerde DJ’lik yaparak başladı. Dubstep ilahlarından biri olarak görülen Pinch’in kendi kulübünde çalmasının ardından yıldızı iyice parlayan genç sanatçı, ilk EP’si “Kapsize”’ı 2007 yılında yayınladı. EP’siyle aynı ismi taşıyan plak şirketini de kuran Joker, EP çalışmalarına devam ederken 2009 yılında Hyperdub plak şirketinden çıkardığı single ile müzik otoriteleri tarafından büyük beğeni topladı. Bu çalışmasıyla Pitchfork tarafından “Best New Music” ödüne layık görülen Joker, remix yeteneğini de konuşturarak Simian Mobile Disco, Sean Paul, Basement Jaxx, Roni Size gibi isimlerle çalıştı. 

Müziğini kategorilendirmek yerine birçok farklı türden beslenen Joker, R&B, funk ve soul tınılarını da şarkılarında kullanarak bas ağırlıklı müziğini yıllar boyunca geliştirmekten vazgeçmedi. 2011 yılında Glastonbury festivalinde sahne alan sanatçı aynı yıl içinde çıktığı dünya turnesiyle dünyanın en önemli kulüplerinde boy gösterdi. Yine aynı yıl içerisinde İngiltere’nin en ünlü plak şirketlerinden 4AD ile anlaşan Joker, “The Vision” albümünü yayınlandı. Güçlü synthler, keskin davullar ve Jessie Ware gibi güçlü vokaller ile grime, dub-step ve pop’u aynı albümde buluşturdu. 

Underground müzikten uzaklaşmadan İngiliz dans müziğinin temsilciliğini yapmaya devam eden yetenekli DJ ve prodüktör Joker’in hünerlerine tanık olmak için 20 Nisan’da The Hall’da olun!

Warm – up : Ggman & Kafter – Sem Coner

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı açılış saati 22:00 dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT