Joyce Muniz - Teenage Mutants

Tarihler: 19 Aralık 2014 Cuma ~ 19 Aralık 2014 Cuma 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2014 ~ Ara 19, 2014

Propaganda; elektronik müzik sahnesindeki erkek hükümdarlığını yerle bir eden Joyce Muniz'i ve elektronik müzik sahnesinin yükselen ismi Teenage Mutants'ı bir kez daha iftiharla takdim eder!

Bir ikili olarak doğan, şimdilerde ise solo bir proje olarak devam eden Teenage Mutants, elektronik müziğin karanlık derinlerinde yüzen bir yetenek. 2013'te Andre Crom işbirliğiyle Off Records'tan yayınladığı çıkış parçası "Hanging On" ile adını kısa sürede duyuran Alman DJ ve prodüktör, techno, deep house, indie dance ve türevlerini, kendisine has formülüyle harmanlıyor.

Viyana'nın hareketli elektronik müzik sahnesiyle henüz 90'lı yıllarda tanışan Joyce Muniz, ilk DJ'lik performansını 16 yaşında gerçekleştirdi. Yalnızca DJ'lik yetenekleriyle değil, vokaliyle de ön plana çıkan Muniz, Markuz Dohelsky a.k.a. Shanti Roots, Cusmos ve I-Wolf gibi isimlerle işbirliği yaptı. 2010'da ilk solo parçası Party Over Here'ı, Shir Khan'ın plak şirketi Exploited'den yayınlayan Muniz, DJ Mag tarafından aynı yılın kasım ayında en iyi parçası seçildi; 2013 çıkışlı Sleepless'ın Wehbba remix'i ise elektronik müzik sahnesini ele geçirdi.

Bu sıradışı ikilinin ev sahipliğini ise DJ Queto üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT