Jozi Levi: Brazil Project

Tarihler: 17 Mart 2010 Çarşamba ~ 17 Mart 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: www.ghettoist.net

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2010 ~ Mar 17, 2010

Türkiye`de Brezilya müziği dendiğinde ilk akla gelen isim olarak ün yapmış olan, Samba ritminin Türkiye’deki ilk ve tek ustası “Mestre” Jozi Levi’nin, Brazil Project isimli yeni grubuyla birlikteyiz. Jozi Levi, bu konserde Samba, Pagode, Bossa Nova, Baião ve benzeri tarzlarda Brezilya müzik ve ritmlerinden oluşan geniş bir repertuarla sahne alacak olan grup, bize karnaval tadında bir gece yaşatacak. Bazı sürpriz konukların da yer alacağı bu gecede, 2008 Mart ayında Batucada davulcularıyla ilk performanslarında GHETTO’nun altını üstüne getiren, Jozi Levi`nin ilk göz ağrısı ve Türkiye`de de bir “ilk” olan Bate Bumbo perküsyon grubu da, coşku dolu karnaval ve Batucada ritmleri ile geceye renk ve enerji katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT