JP Presents Chickn (GR)

JP Presents Chickn (GR)

Tarihler: 23 Şubat 2019 Cumartesi ~ 23 Şubat 2019 Cumartesi 21.00 - 02.00

Yer: Anahit Sahne Beyoğlu

Ücret: Tam 40.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2019 ~ Şub 23, 2019

Acid / Krautrock / Psych

Modular bir müzik grubu olan Chickn'ın temelleri 2012'de Atina, Yunanistan'da atılmış. Müzisyen meclisi halini alan grup, Doğu ve Anadolu'dan, psyched-out space-rock ve erken progresif rock'tan etkilenmiş.

Grubu bir araya getiren Angelos Krallis (vokal, gitar, lute, tsambouna, udu) Kos adasında, Anadolu ve Ege sahil bağlantısında, lokal müzisyenlerle etkileşim içinde büyümüş. Evangelos Aslanides (davul, perküsyon, djembe, darbuka, bendir) ve Pantelis Karasevdas (davul, perküsyon, congas, djembe) anarşi dokusu ve tarihi ile bilinen Exarchia müzik sahnesinden, grubun erken dönemlerini oluşturmuş.

Ana hatları doğaçlama ve beklenmeyeni karşılama olan Chickn, geniş müzisyen ağında şimdinin ifade gereksiniminde değişebilen bir yapıya sahip. Avrupa turnelerinin bir ayağı ve Türkiye'ye ilk ziyaretlerinde aşağıda yer alan formda karşınızda:

Chris Bekiris - Elektrik Gitar, Synth/Klavye Angelos Krallis - Vokal, Elektrik Gitar, Synth Pantelis Karasevdas - Davul, Perküsyon Don Stavrinos - Üflemeli Ensturman, Perküsyon Axios Zafeirakos – Bas

Önce ve sonrasında Eren Şenkardeş'in seçkisi ile.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT