Julia Igonina - Irina Popov

Tarihler: 14 Mayıs 2009 Perşembe ~ 14 Mayıs 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 12,00 TL, Öğrenci: 7,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Sanat Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2009 ~ May 14, 2009
Julia Igonina (Keman)
Irina Popova (Piyano)

Julia Igonina
Keman çalışmalarına 6 yaşında başlayan Julia Igonina kendi kuşağının en yetenekli keman solistleri arasında değerlendirilmektedir. Müzik eğitimine Minsk’de bulunan Glinka Müzik Okulunda başlayan sanatçı çalışmalarını Çaykovski Moskova Konservatuarı’nda sürdürdü. Solist olarak ilk konserini 14 yaşında the Belarus Devlet Senfoni Orkestrası ile gerçekleştiren Igonina şimdiye kadar, Ukrayna Ulusal Orkestrası, Franz Liszt Oda Orkestrası, RTV Senfoni Orkestrası gibi topluluklarla konserler gerçekleştirdi. Çok sayıda uluslararası keman yarışmasından birincilik ödülleriyle ayrılan sanatçı, Shlomo Mintz, Edward Grach gibi usta isimlerle çalıştı. 1999 yılından beri Moskova Filarmoni Derneğinin solisti olan Igonina Victoria Hall (Cenevre), Moskova Konservatuarı Büyük Salonu gibi birbirinden seçkin salonlarda resitaller gerçekleştirdi.

Irina Popova
Müzik çalışmalarına 6 yaşında başlayan sanatçı Çaykovski Moskova Konservatuarı’ndan mezun oldu. 1993 yılında Moskava’da düzenlenen Uluslararası Piyano Yarışmasını kazanan sanatçı bu başarısı sonrasında kapsamlı ABD turu gerçekleştirdi. Rusya Devlet Orkestrası gibi birçok seçkin Rus topluluk ile konserler gerçekleştirdi.
Program: Corelli-Kreisler, Vivaldi, Bach

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT