Jülide Özçelik

Tarihler: 14 Nisan 2011 Perşembe ~ 14 Nisan 2011 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Şaşkınbakkal Hayal

Ücret: 30,00 TL

Nereden Alınır: Şaşkınbakkal Hayal

Adres: Suadiye Mah Kazım Özalp Sok. Yalman Center C Blok No: 60 / G Şaşkınbakkal Sahilyolu Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 363 60 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2011 ~ Nis 14, 2011

Ülkemizde caz kadın vokalde duru ve naif sesiyle dikkatleri üzerine çeken Jülide Özçelik, 14 Nisan Perşembe gecesi, müziğin kalbinin attığı adres Şaşkınbakkal Hayal’de!

Dünya caz standartlarının yanında Türk caz parçalarıyla da büyüleyen Özçelik, Hayal misafirlerine uzun süre hafızalarından silinmeyecek bir performans hazırladı. Her zaman olduğu gibi önce Hayal’in tam tadında lezzetleriyle kendimizi mutlu ediyor, sonrasında da Jülide Özçelik’in caz nağmeleriyle ruhumuzu doyuruyoruz…

Türkçe sözlü caz yapma fikriyle yola çıkan ve 2008 yılında da “Jazz İstanbul-Vol.1” albümünü yayınlayarak, müzik eleştirmenlerinden tam not alan Jülide Özçelik, 14 Nisan Perşembe, Anadolu Yakası’nın incisi Şaşkınbakkal Hayal’de dinleyenleriyle buluşuyor. Bu güne kadar gerçekleştirdiği yurtiçi ve yurtdışı performanslarında adından övgüyle söz ettiren Özçelik, Hayal’de, saat 22.30’dan itibaren sahnede dinleyenleriyle buluşacak.

Müzik eğitimini Selmi Andak, Melih Kibar, Nükhet Ruacan, Randy Esen ve Donovan Mixon gibi ustalardan alan Jülide Özçelik, Şaşkınbakkal Hayal gecesinde, yine uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansla karşımızda olacak.

Caz kadın vokalde, yerel motifleri es geçmeden ve yeni caz sound’larına da yer vererek, özgün ve naif sesiyle de cazseverleri mest eden Özçelik, Hayal konserinde de caz tutkunlarını başka dünyalara götürerek, keyifli bir gece yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT