Jusagroove ve Marvin Band

Tarihler: 19 Şubat 2015 Perşembe ~ 19 Şubat 2015 Perşembe 22:00

Yer: Hard Rock Cafe

Ücret: Ücretsiz

Adres: Asmalı Mescit Mh., Meşrutiyet Cd No:3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 244 67 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2015 ~ Şub 19, 2015

Jusagroove ve Marvin Band ile Aralıksız Kıpır Kıpır Bir Gece Sizi Bekliyor!

Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul’da geçtiğimiz hafta ikinci kez sahne alan efsanevi rock grubu Kurtalan Ekspres’in ardından, bu hafta ise sizi, Jusagroove’un funk, soul ve R&B soundu ve Marvin Band’in 70’li 80’li yıllardan başlayan repertuarı bekliyor!

Hard Rock Cafe Istanbul’da İki Dinamik Grup Ard Arda!

2014 yılında Bidar Kalender, Özgün Tuncer, Tayis Yıldızcı, Boğatay Köprülü, Aybars Gülümser ve Canberk Kargı ile kurulmuş olan Jusagroove, funk, soul ve R&B tarzıyla 19 Şubat Perşembe 22:00’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde olacak. Jusagroove’nin ardından 22:45’te sahne alacak olan Marvin Band ise 2008 yılında kurulmasından bu yana dinamik sahne performansları ile dikkat çekiyor ve geniş repertuarını 70’li, 80’li yıllara dayandırıyor. Jusagroove’un farklı soundu ve Marvin Band’ın muhteşem sahnesiyle harika bir gece geçirmek için 19 Şubat’ta Hard Rock Cafe Istanbul’a uğramayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT