Kahvaltıda Caz - Kent Mete Trio

Tarihler: 09 Ağustos 2009 Pazar ~ 09 Ağustos 2009 Pazar - Saat: 11:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: Tam: 73,00 TL, İndirimli: 53,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve etkinlik günü etkinlik mekanı

Adres: Atlı Köşk, Sakıp Sabancı Cad., No:22, Emirgan Emirgan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2009 ~ Ağu 9, 2009
“KAHVALTIDA CAZ” BAŞLIYOR
Sakıp Sabancı Müzesinde müzik ile müze gezisini pazar kahvaltılarında buluşturan “Kahvaltıda Caz” konserleri, 2009 programına 19 Temmuz günü başlıyor.
Yedi yıldır yaz aylarında Sabancı Müzesinin bahçesini benzersiz bir konser mekânına dönüştüren “Kahvaltıda Caz”, katılımcılarını nitelikli caz konserleri, tanınmış simaların kendi arşivlerinden sundukları caz dinletileri, sürprizler, mükellef kahvaltı sofraları ve ücretsiz müze ziyaretleriyle ağırlıyor.

19 Temmuz - 16 Ağustos arası her pazar saat 11.00-14.30 arası düzenlenecek “Kahvaltıda Caz”da bu yıl da Türkiye’den ve yurtdışından sevilen sanatçılar sahneye çıkacak.

Kent Mete Trio
Kent Mete, piyano
Nikolai Uryupin, davul
Selahattin Yazıcıoğlu, kontrbas

Kent Mete
Beste ve yorumlarıyla Türkiye’nin önde gelen cazcılarından biri olan Kent Mete, ilk müzik derslerini kendisi gibi müzisyen olan babası Aydemir Mete’den aldı. Çocukluğu sahnede ve kulislerde, müzisyenler arasında geçen sanatçının cazla ilişkisi de profesyonel olarak 1983’te Aydemir Mete Dörtlüsü’ne katılmasıyla başladı. 1974’te İstanbul Devlet Konservatuvarı’na girerek Prof. Reşit Erzin’in viyolonsel sınıfında çalışmalarını sürdüren, viyolonsel bölümünün yanı sıra kompozisyon ve orkestra şefliği bölümlerini de bitiren sanatçı, klasik müzik eğitimi almasına karşın caz müziğini tercih etti. Aydemir Mete, Philip Chagney, Carl Scholosser, Tony Jones, Marrian Smith ve Jean Yanch gibi seçkin müzisyenlerle birlikte çalıştı. Sanatçı, altı yıl önce kurduğu Trio Function adlı grubuyla, Türk ve dünya caz müzisyenlerinin özgün eserlerini ve kendi bestelerini yorumlamaktadır.

www.kahvaltidacaz.com
info@kahvaltidacaz.com
www.heproductions.com
info@heproductions.com

- 0-6 yaş arası ücretsizdir.
- Çocuk Bileti 7-12 yaş arası çocuklar için geçerlidir.
- Etkinlikte oturma ve masa düzeneği bulunmamaktadır.
- Müzenin park yeri bu tarihlerde uygun değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT