Kahvaltıda Caz - Kerem Görsev Quartet

Tarihler: 19 Temmuz 2009 Pazar ~ 19 Temmuz 2009 Pazar - Saat: 11:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: Tam: 73,00 TL, İndirimli: 53,00 TL (Çocuk Bileti, 7-12 yaş arası için geçerlidir.)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve etkinlik günü etkinlik mekanı

Adres: Atlı Köşk, Sakıp Sabancı Cad., No:22, Emirgan Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2009 ~ Tem 19, 2009
“KAHVALTIDA CAZ” BAŞLIYOR
Sakıp Sabancı Müzesinde müzik ile müze gezisini pazar kahvaltılarında buluşturan “Kahvaltıda Caz” konserleri, 2009 programına 19 Temmuz günü başlıyor.

Yedi yıldır yaz aylarında Sabancı Müzesinin bahçesini benzersiz bir konser mekânına dönüştüren “Kahvaltıda Caz”, katılımcılarını nitelikli caz konserleri, tanınmış simaların kendi arşivlerinden sundukları caz dinletileri, sürprizler, mükellef kahvaltı sofraları ve ücretsiz müze ziyaretleriyle ağırlıyor.

19 Temmuz - 16 Ağustos arası her pazar saat 11.00-14.30 arası düzenlenecek “Kahvaltıda Caz”da bu yıl da Türkiye’den ve yurtdışından sevilen sanatçılar sahneye çıkacak.
Etkinliğin açılış konserinde, Türkiye’nin en ünlü caz müzisyeni olan ve bugüne değin binlerce kişinin izlediği konserleriyle cazı ülkemizde popüler hale getirmeyi başaran Kerem Görsev çalacak; Kerem Görsev (piyano), Kağan Yıldız (kontrbas), Ferit Odman’dan (davul)ve engin recepğulları(saksafon) oluşan Kerem Görsev quartet , eski ve yeni parçalarından derlenmiş renkli bir program sunacak. 26 temmuz tarihinde ise son dönemde çok sevilen projelerinden istnbul session’la birkez dha ilhan erşahin sahne alacak. Erşahin’e Alp Ersönmez`ın groovy bas`ı, Turgut Alp Bekoğlu`nun güçlü davulları ve Izzet Kızıl`ın kıvrak ritimleri eşlik ediyor

www.kahvaltidacaz.com
info@kahvaltidacaz.com
www.heproductions.com
info@heproductions.com
- 0-6 yaş arası ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT