Kalben 'Eski Dünyanın Yangını' // Boom Pam & Kutiman

Kalben 'Eski Dünyanın Yangını' // Boom Pam & Kutiman

Tarihler: 30 Haziran 2022 Perşembe ~ 30 Haziran 2022 Perşembe 21:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Aç

Ücret: Sahne Önü - ₺400,00 1. Kategori - ₺300,00 2. Kategori - ₺250,00 3. Kategori - ₺200,00 4. Kategori - ₺180,00 5. Kategori - ₺150,00 6. Kategori - ₺120,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2022 ~ Haz 30, 2022

“Kalben’i Salon İKSV’de verdiği ilk konserinde keşfedip müziğine dair büyük umutlar beslemişti seyircisi. Eşsiz ve etkileyici sesine eşlik eden gitarıyla hızla yükselen Kalben, sade müziğine her yeni üretiminde yeni bir katman eklemeyi bildi. İlk albümü Kalben (2016) ile bu yıl yayımladığı Eski Dünyanın Yangını arasında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında verdiği konser ve yaptığı ortak çalışmalarla hayran kitlesini her geçen gün artırdı. Kendi romanı olan bir albüm niteliği taşıyan Eski Dünyanın Yangını, Kalben’in müzisyen tarafını yazarlığıyla buluşturup 13 şarkılık bir albümle bütünleşiyor. Kalben’den önce ise sahnede İsrailli Boom Pam & Kutiman olacak. İstanbullu müzikseverler tarafından daha önce Selda Bağcan ile gerçekleştirdikleri ortak çalışmalarla tanınan Yunan, Akdeniz ve Ortadoğu tınılarını müziğinde işleyen Tel Avivli rock grubu Boom Pam Pam ile İsrail’in dahi müzisyenlerinden Kutiman’ın Kalben’den önce İstanbul’u coşturacağından hiç şüpheniz olmasın.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT