Kalben Gerçek Adınız Mı? Akustik ba

Tarihler: 26 Şubat 2020 Çarşamba ~ 26 Şubat 2020 Çarşamba 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: - 121.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2020 ~ Şub 26, 2020

Kendine has tarzı ve şarkıları ile çok sevilen Kalben, 18 Aralık akşamı Zorlu PSM’nin gözdesi touche'de, seyircilerinin soruları ile şekillenecek, muhabbet ve müzik ile dolu unutulmayacak bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

Asıl adı Kalben Sağdıç olan fakat dikkat çekic,  bir o kadar da anlamlı ismi ile çıkış yapan Kalben; 1986 yılında İskenderun'da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden burslu olarak mezun olan Kalben, aynı üniversitede Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisansını da tamamlamıştır.

Müzik ile tanışıklığı henüz 8 yaşında başlayan Kalben, ilk olarak annesinin hediyesi olan klavye ile müzikle ilgilenmeye başlamış ardından 14 yaşında da ilk gitarını eline almıştır.

Kalben'in İstanbul macerası ise üniversiteden mezun olduktan sonra kendi ayakları üzerinde durmak amacıyla başlamıştır. Ankara'dan İstanbul'a taşınan Kalben ilk zamanlarda marka müdürü, editörlük, proje yöneticiliği gibi görevlerde çalışmıştır. Bu sırada arkadaş ortamlarında ya da çok nadir çeşitli mekanlarda sahne alan şarkıcı, 2014 yılında yalnızca gitarının eşlik ettiği "Sadece" şarkısını söylerken videoya alınmış bu video kısa zaman içerisinde Türkiye Sofar Sounds videoları içerisinde tıklanma rekorları kırmıştır.

Kalben İstanbul'da bir çok mekanda sahne almış, Caz festivallerinde sahneye çıkmış ve konserler vermiştir. Kendine has bir hayran kitlesi kazanan ve müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Kalben'in ilk albümü ise 2016 Şubat ayında dinleyici ile buluşmuştur. SaçlarSadeceHaydi Söyle gibi dikkat çeken şarkıların bulunduğu albüm müzik listelerinde de en çok dinlenen ve mobil platformda en çok indirilenler arasında yerini almıştır.

2017 Yılında en iyi çıkış yapan kadın ödülüne layık görülmüştür.

2018 yılında ikincialbümü  “Sonsuza Kadar” albümüyle türkiye listelerinden en çok dinlenen arasında yer almaya devam etmektedir.

Kapı Açılış 19:00
Etkinlik Başlangıç 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT