Kalben

Tarihler: 05 Temmuz 2019 Cuma ~ 05 Temmuz 2019 Cuma 05 Temmuz 2019 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 2 Kişilik Bistro - 200.00 TL Genel Giriş - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2019 ~ Tem 5, 2019
Sahil kasabalarından, kayıp fotoğraflardan, kaybolmamış dostlardan bahseden şarkılarıyla Kalben, KadıköySahne'de sizlerle...

Asıl adı Kalben Sağdıç olan fakat dikkat çekici bir o kadar da anlamlı ismi ile çıkış yapan Kalben 1986 yılında İskenderun'da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden burslu olarak mezun olan Kalben, aynı üniversitede Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisansını da tamamlamıştır. Müzik ile tanışıklığı henüz 8 yaşında başlayan Kalben, ilk olarak annesinin hediyesi olan klavye ile müzikle ilgilenmeye başlamış ardından 14 yaşında da ilk gitarını eline almıştır. Ankara'dan İstanbul'a taşınan Kalben ilk zamanlarda marka müdürü, editörlük, proje yöneticiliği gibi görevlerde çalışmıştır. Bu sırada arkadaş ortamlarında ya da çok nadir çeşitli mekânlarda sahne alan şarkıcı, 2014 yılında yalnızca gitarının eşlik ettiği "Sadece" şarkısını söylerken videoya alınmış bu video kısa zaman içerisinde Türkiye Sofar Sounds videoları içerisinde tıklanma rekorları kırmıştır.

Kalben İstanbul'da birçok mekânda sahne almış, Caz festivallerinde sahneye çıkmış ve konserler vermiştir. Kendine has bir hayran kitlesi kazanan ve müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Kalben'in ilk albümü ise 2016 Şubat ayında dinleyici ile buluşmuştur. 2017 yılında en iyi çıkış yapan kadın ödülüne layık görülmüştür. 2018 yılında ikinci albümü Sonsuza Kadar albümüyle Türkiye listelerinden en çok dinlenen arasında yer almaya devam etmektedir.

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Kapı açılış saati 21:00- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT