Kalben

Kalben

Tarihler: 14 Aralık 2019 Cumartesi ~ 14 Aralık 2019 Cumartesi 14 Aralık 2019 22:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 78.50 TL Ayakta Öğrenci - 61.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2019 ~ Ara 14, 2019
Müzik sahnemizin şarkılarıyla hayatımıza dokunan şarkıcı ve şarkı yazarı Kalben, Salon İKSV'de sizlerle...

"Müzikle iç içeliği, 8 yaşındayken annesinin aldığı klavyeyle başladı. 14 yaşında ilk gitarını aldı ve içinden gelen şarkıları tüm içtenliğiyle yazmaya başladı. 2014'teki Sofar Sounds İstanbul kapsamında verdiği konserdeki "Sadece" performansı, dünyada en çok izlenen Sofar Sounds videosu olarak kayıtlara geçti. Kendi ismini taşıyan ilk albümü, müzik sahnemize damgasını vurmakla kalmadı; “Saçlar”, “Haydi Söyle”, “Taşikardi”, “Fırtınalar” ve daha nice şarkısı ağızdan ağıza dolaştı. Konserlerinde binlerce kişi, şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden korosu oldu. Müzik listelerindeki yeri hep zirve oldu. 2018 yılında ikinci albümü ‘’Sonsuza Kadar‘’ ile müzik listelerinde en çok dinlenenler arasında yer almaya devam etti. 

İçten bir sesten içten şarkılarla içinize işleyecek bir gece..."

- Yeni üyeliklerde Mavi Lale Kart, 2019-2020 sezonunda Salon İKSV’de sınırlı sayıda 1 bilet alana 1 bilet hediye hakkı sağlıyor. 1+1 kampanya kapsamında Mavi Lale Kart üyelik bedeli 175 TL’dir.  Gezgin Salon konserleri ise kampanyaya dahil değil. Ayrıntılı bilgi için info@lalekart.org adresine e-posta gönderebilir veya web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT