Kanyon’da Caz Havası

Tarihler: 17 Ocak 2010 Pazar ~ 17 Ocak 2010 Pazar - Saat: 12:00

Yer: Kanyon Aktivite

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Levent Adalar İstanbul

Telefon: 0212 353 53 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2010 ~ Oca 17, 2010
17 Ocak Pazar günü Kanyon’da Caz Havası’nda Caz, Latin müzikle buluşuyor. Kanyon’un, ziyaretçilerini caz müziğinin ustaları ile buluşturduğu ve bir Pazar klasiği haline gelen Caz Havası etkinliği 12:00 – 14:00 saatleri arasında Ayhan Sicimoğlu ve Kerem Görsev Trio’yu ağırlayacak.

Ayhan Sicimoğlu’nun renkli perküsyon stili ile Kerem Görsev’in buluşması Kanyon ziyaretçilerine ilginç ve enerjik bir Pazar vaat ediyor. Kanyon aktivite alanında gerçekleşecek bu özel performansta, Sicimoğlu ve Kerem Görsev 1950 ve 1960’lı yılların Caz, Latin, Rumba, Bolero ve Salsa parçalarına yer verecekler. Ayhan Sicimoğlu ve Kerem Görsev’e kontrbasta Ozan Musluoğlu, davulda ise Ateş Tezer eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT