Karapaks

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 06 Ocak 2011 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Oca 6, 2011

KARAPAKS “Akustik 1992-2009”

17 yillik yolculugun akustik müzikal ziyafeti
Türk rock müziginin karakteristik figürlerinden Karapaks’in yeni albümü “Akustik 1992–2009” dört yil sonra Mayis ayinda müzikseverlerle bulusuyor.

Kaan Altan bestelerinin akustik versiyonlarindan olusan bu albüm, ayni zamanda Karapaks’in en samimi ve yalin halini temsil ediyor. Belli bir dönemin hit sarkilari olma özelligini tasiyan Al Beni (1992), Iki Yol (1997) ve Ne Kadar (1998) gibi sarkilar, yeni neslin yeniden kesfetmesine imkan saglayici nitelikte.

Karapaks’in dinleyicilerine iki önemli ve özel sürprizi var. Bu dönemde yazilmis ancak hiç yayinlanmamis Oyuncak (2009), Beni Bir Melek Öldürdü (2007) ve Mezarima Güller Koydum (2008) isimli sarkilar gün isigina çikarken, Türk rock müzik tarihinin en önemli sarkilarindan biri olan Iki Yol’da SEBNEM FERAH vokali ile renk katti.

“Akustik 1992-2009” albümünün ilk video klibi “Oyuncak” için grup üyeleri evlerini açtilar. Yönetmen Emre Özbay’in gözünden bu samimi ve sicak dünya ekrana tasindi.

Karapaks Oyuncak Blogunda isteyen herkes kendi oyuncak fotografini ve manifestosunu paylasiyor.

Karapaks albümünün görsel dünyasini grubun kendi gençlik ve çocukluk dönemlerinin yansimasi olarak kurgulandi. Bu çerçevede Karapaks üyeleri, kendilerini ifade ettigine inandiklari ve çocukluk yillarindan sakladiklari oyuncaklari ile kendi fotograflarini kendileri çektiler.

Karapaks, müzikseverlerle interaktif bir ortamda bulusmak amaciyla karapaksoyuncak isimli bir blog olusturdu. Isteyen herkesin kendi oyuncak fotografini ve manifestosunu paylasabilecegi bir sanal ortam yarattilar.

www.hayalkahvesibeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT