Kargalar Kafeste Rüzgârı Devam Ediyor

Tarihler: 06 Şubat 2015 Cuma ~ 06 Şubat 2015 Cuma

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2015 ~ Şub 6, 2015

Ünlü tiyatro oyuncusu Cihan Ünal’ın da katılımıyla daha güçlü hale gelen, bünyesinde ayrıca Önder Bali, Gökhan Abur, Suna Yıldızoğlu, Erbil Doğan ve Korkut Koray gibi isimleri de bulunduran Kargalar Kafeste grubu Orient Bar’da gerçekleştirdikleri müzik ve eğlence dolu saatlere kaldıkları yerden devam ediyor. “Crows at the Cage” olarak da bilinen ve ismini kargaların ölümsüzlüğünden alan sevilen grup, 1950’lerden günümüze Türkçe ve yabancı efsane parçaları içeren geniş repertuarları, esprileri ve sohbetleri ile akıllarda kalacak eğlenceli bir gece yaşatıyor.

Orient Bar, yıl boyunca belirli Cuma geceleri gerçekleşecek bu özel müzik ziyafetine tüm müzik tutkunlarını bekliyor. Dileyenler, öncesinde geceye Agatha Restoran’da sunulan jazz akşamlarına özel menüyü tadarak başlayabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT