Katermukke Nacht Istanbul

Tarihler: 29 Nisan 2016 Cuma ~ 29 Nisan 2016 Cuma 29 Nisan 2016 22:00

Yer: Kloster

Ücret: Bilet fiyatı kapıda 60 TL olacaktır.Ayakta: 50.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hüseyin Ağa Mahallesi Kamer Hatun Caddesi No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 258 93 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2016 ~ Nis 29, 2016
Generic Music'in çok odalı parti projesi Get Closer, Berlin'den tüm dünyaya yayılmış, en çok chartlanan parçalarda hep bir imzası olan başarılı plak şirketi Katermuke Gecesinde, Dirty Doering / Sascha Braemer / Niconé / Britta Arnold ile 29 Nisan cuma gecesi Katermukke ruhunu Kloster’da hissettirmeye hazırlanıyor!

Sascha Braemer
Sascha Braemer, birkaç yıl gibi kısa bir sürede Avrupa elektronik müzik sahnesinde önemli bir yer edindi. Sanatçı, gerek prodüksiyonlarıyla, gerek yaptığı remixler ile, gerekse whatiplay label'ı ile, alışılagelmişin dışında olmayı amaçladı. Performanslarına tanıklık etme şansına erişenlere, uzun süre unutamayacakları bir gece vadeden Sascha Braemer performansını kaçırmamanızı öneririz.

Dirty Doering
Leipzig dogumlu Velten Doering, memleketi guney Almanya'da bulunan Black Forrest'i terk edip stajyerlik yapmak icin Berlin'e yerleşti. Berlin'de Ostgut adli bir club'in olmasi Velten Doering gibi zaman zaman mantiksiz kararlar veren insanlarin işine yariyordu. Sonucta tahmin edilebilecegi gibi Pazartesi sabahi ise gitmek uzere metroda beklemek yerine Velten, arkadaslarina katilarak onlarin eski pusku dairlerinde after hour'lara katildi. Neyse ki bu arkadaslar sadece bitmek bilmeyen geceleri paylasmak icin degil ayni zamanda Berlin'in arka sokaklarinda etkinlik serilerini organize etmek icin de tutkuyla doluydu. Bu yol Velten'i kisa surede bir DJ'e, produktöre ve sonunda da dunyaca unlu plak sirketi KATERMUKKE'ün patronu DIRTY DOERING'e dönüstü. Club ve underground sahneyle birlikte buyuyen Dirty Doering 'BAR25", "Pfefferberg", "Watergate", "Tresor", "Club 103", "Arena","Maria" ve "Sternradio"gibi en nüfuzlu mekanlarda techhouse ve techno sound'uyla dinlenir oldu. Haziran 2004'ten beri DJ arkadasi André Gardeja ile birlikte "freizeitglauben" adli bir plak dukkanini isleten Dirty Doering ayrica cok bilinen parti serilerinden biri olan "labradorbar"a da imzasini atti. 2006'da Housemeister ile birlikte "ALLYOUCANBEAT" adli plak sirketini kuran Dirty Doering bugünlerde "Rauschenbach Music" adli dijital plak sirketini yonetiyor ve Housemeister, Oliver Koletzki, Chilly Gonzales gibi isimlere remix'ler yapiyor.

Niconé
Kompakt ve Stil vor Talent’tan parçalar yayınlayan Niconé’nin Dantze adında, Philip Bader ve Sascha Braemer ile kafa kafaya vererek kurduğu bir plak şirketi de var. Deep ve groovy tech house soslu prodüksiyonlarına kulak verin deriz.  

Britta Arnold
Berlin'in grisi ile gri arasında bazen taptaze renkler bulabilirsiniz. Bir kırmızı bisiklet, kendine has tarzı olan sarışın bir kadın tahta bir kapının önünde durabilir. O kapıyı açar ve size evini, hayatını, stüdyosunu gösterir. Britta Arnold Berlin'in en istenilen DJ'i ve prodüktörü haline geldi. 2006 yılında Bar 25 label'ını kuranlardan biri olup yönetmeye başladığından bu yana her şey çok değişti. KaterBlau olarak adlandırılan eski Katerholzig ile, hayat tarzı ve setleriyle bir efsane oldu. Bu günlerde bu kadının olmadığı bir festival kalmadı. Tek yapmak istediği dansetmek!

- Kapı açılış saati 22:00'dır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT