Katy Perry

Tarihler: 09 Temmuz 2009 Perşembe ~ 09 Temmuz 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: True Blue

Ücret: Normal: 75,00 TL - Sahne Önü: 150,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve True Blue Gişe

Adres: Fenerbahçe Mh. Fener Kalamış Cd. No:90 Fenerbahçe Koyu Adalar İstanbul

Telefon: 0216 556 98 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2009 ~ Tem 9, 2009
ROCCO sunar
KATY PERRY 9 TEMMUZ’DA İSTANBUL’DA!
www.katyperryturkiyede.com

öngrup: BEDÜK

“I Kissed A Girl”,”Hot’N Cold”,”One Of The Boys” gibi parçalarıyla Amerika ve Avrupa’da bomba etkisi yaratan ve haftalarca Dünya Müzik listelerinde 1 Numarada kalan KATY PERRY Dünya turnesi “The Hello Katy Tour” kapsamında İstanbul’a geliyor..

Başarısını Grammy ve Brit Awards performanslarıyla pekiştiren parçalarının sözleri ve yaşam tarzıyla da Dünya gençliğinin idolu haline gelen KATY PERRY UNILIFE Organizasyonuyla 9 Temmuz akşamı İstanbul’da Fenerbahçe True Blue’da Türkiye’de ki ilk konserini verecek.

Muhteşem manzarası ve konumu ile Anadolu Yakası’nın ilk ve tek açık konser merkezi haline dönüşecek True Blue ;bu yaz dünyaca ünlü starları yine Unilife organizasyonları ile ağırlayacak..
24 yaşındaki genç şarkıcı, albümü “One Of The Boys” ile bugüne kadar 2 milyonun üzerinde ve singlelarıyla toplamda 20 milyonu aşkın dijital satışa ulaştı.

Her şey 2008’de Madonna’nın Ryan Seacrest’e Katy Perry’nin “Ur So Gay”(metroseksüel eski sevgiliye gönderilen arsız bir Hoşça kal parçası ) parçasını ne kadar beğendiğini söylemesiyle başladı .
“Madonna için ufacık bir yorum olabilirdi belki ama benim dünyam için çok önemli bir yorumdu” diye anımsıyor Perry.”Büyük bir geminin limanı terk edip ilk kez denize açılırken patlatılan bir şampanya gibiydi”...

Pop müziğinin kraliçesi tarafından kutsandıktan kısa bir süre sonra Perry çıkış single’i olan ve tüm dünya müzik kanallarını 2008 yazı boyunca adeta esir alıp ,7 hafta boyunca Billboard Top 100’de 1 Numara’da kalan “I Kissed A Girl”ü(kadın güzelliğine döktürülen provokatif ve cesur parçası ) piyasaya çıkardı.

Klibi MTV Video Müzik ödüllerinde “En Iyi Yeni Sanatçı” dahil olmak üzere 5 farklı dalda ödüle aday gösterildi. Katy Perry ayrıca Rolling Stones okuyucuları tarafından da 2008’in En Iyi Yeni Sanatçısı”seçildi.
Perry’nin ikinci 1 Numara olan öfkeli ve yüksek voltajlı parçası “Hot N Cold” yayınlandıktan kısa bir süre sonra 3 milyonu aşkın dijital satış yaptı.
Tarihe geçecek konseri kesinlikle kaçırmayın!

Dans müziğinin Türkiyedeki tek ismi BEDÜK, KATY PERRY konseri öncesi muhteşem performansı ile..

Şehir dısından gelecek Katy Perry hayranları için özel konaklamalı paket:
Etkinlik konaklama sponsorumuz İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA`da 09 Temmuz gecesi konaklama+sabah kahvaltısı +2 kişilik Katy Perry Normal bilet : 440 TL
-Etkinlik konaklama sponsorumuz İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA`da 09 Temmuz gecesi konaklama+sabah kahvaltisi +2 kisilik Katy Perry Sahne Önu bilet : 590 TL
www.marriottistanbulasia.com
YENİLEYEN DENEYİMLER!
İstanbul Marriott Hotel Asia Ataşehir`de konumlanmıştır .Fenerbahçe True Blue`ya araçla ulaşım ortalama 10 dakikadır.

16 yaş altında katılımcıların 1. derece ebeveyn refakatinde katılmaları zorunludur.
Belirtilen tarih oncesinde organizator fiyatlarda degisiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kapı Açılış: 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT