Kavinsky

Tarihler: 02 Aralık 2011 Cuma ~ 02 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: indigo

Ücret: Tam 39.50 TL, Öğrenci 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi Akarsu Sokak No:1-2-3-4-5 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2011 ~ Ara 2, 2011

Her ne kadar prodüksiyonlarını Fransa’nın deha yuvası Record Makers’tan çıkarsa da, Ed Banger’ın en büyük destekçi beyinlerinden biri Kavinsky. Daft Punk, Air, Sebastien Tellier, Mr Oizo, Busy P. ve Cassius gibi eski topraklarla beraber geçen bir prodüksiyon hayatı, Sebastian, Justice ve Uffie gibi yeni yıldızlara verdiği prodüksiyon desteğiyle Kavinsky her zaman elektronik müzik tarihinde fenomen olarak kalma potansiyeline sahip.

2007 yılı içinde çıkardığı 1986 albümüyle birçokları için artık müzik kahramanları arasına girmiş Kavinsky, yine 2007 yılında Mr. Oizo’nun yönettiği ‘Steak’ filminde SebastiAn ile beraber rol aldı. 2011 yılına gelindiğinde ise "Nightcall EP" ile 2011 yapımı "Drive" filmi müziği ile adından sıkça söz ettiriyor. Kavinsku imzalı "Testarossa Autodrive" parçasına, Sebastian'ın yaptığı muhteşem remix ile de "GrandTheft Auto IV" ve "Gran Turismo 5 Prologue" oyunlarıyla karşımıza çıkan Kavinsky, özgün tarzı ve muhteşem prodüksiyonlarıyla efsane olmayı garantilemiş gibi gözüküyor.

2011-2012 Kış sezonu boyunca yokluğunda, yalnızca Massive Istanbul etkinlikleri ile misafilerine kapılarını açacak olan Indigo'da, gecenin ev sahipliğini ise Aslı Köse ve Massive Resident Dj'leri Semih Akay-Emrah Yalçın yapıyor.

Uzun bır aradan sonra tekrar Istanbullularla buluşacak olan Kavinsky'nin bu muhteşem performansını kaçırmamak için erkenden yerinizi ayırtın.

http://www.last.fm/music/Kavinsky
www.twitter.com/iamkavinsky

- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik günü kapıda bilet fiyatı 40,00 TL
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT